Din gluma in masina

Aflandu-ne in secolul vitezei stam si ne intrebam adesea ce este mai bine sa avem: o masina rapida care ne manaca salariul sau o masina inceata care sa ne ajute sa ne marim salariul sau cel putin sa il tinem constant?! Masina este ca si femeia - se grabesc sa spuna multi barbati - adica cu cat o tii mai mult cu atat devine mai inutila.

Desigur, trebuie sa gustam si gluma aici cu riscul de a nu aduce cumva o ofensa cuiva cat si cu scuzele de rigoare. Oamenii inventeaza adesea poante si se stie ca romanii sunt un popor de oameni glumeti. In orice caz o masina - cel putin dupa ar spune unii - trebuie sa fie propria ta imagine, asadar daca esti un om dur va trebui neaparat sa ai o masina la fel de dura si invers. Desi in prezent vedem multe rasturnari de situatie pe sosea si daca stam sa judecam dupa aparente, probabil ca multe femei sau multi barbati conduc masini din anumite nevoi compensatorii. Daca nu ai o masina care sa te reprezinte, ci una care sa te ajute sa iti faci treaba si vrei sa te deplasezi de exemplu in Sibiu, atunci solutia e simpla. Inchiriezi o masina repede de pe un site de inchirieri auto Sibiu, lucru care se rezolva destul de rapid, depui doua acte dintre care unul sa fie permisul de conducere si poti pelca cu masina care iti place acasa sau unde vrei tu sa te vada lumea.

Problema cu masina visurilor noastre este ca din pacate - multi in ziua de azi conduc o masina mai scumpa decat apartamentul in care locuiesc, si risca sa fie dati in judecata pentru datorii. Nu lucrul acesta ne intereseaza pe noi, ci faptul ca poti inchiria masini de lux pentru momentele in care vrei sa te simti si mai bine si mai special.

Pisicute cu o cariera de invidiat

Mike, paznic la muzeu. Intre 1909 si 1929, poarta principala a British Museum a avut un paznic de nadejde care a descurajat toti cainii care doreau sa faca o vizita de placere prin curtea muzeului dar si vizitatorii nepoftiti. Cat Mike, o pisica foarte nervoasa de felul ei, ura cam totul in jurul sau. In afara de caini, pe care-i ura de moarte, lui Mike nu-i placeau nici celelalte pisicute pe care le fugarea pana obosea. Porumbeii insa, curios nu erau pe lista ei neagra. Toate pasarile care depaseau teritoriul marcat de poarta muzeului erau prinse usurel de pisica, care le ducea stapanului, la randul sau acesta le elibera iar Mike primea o recompensa. Singurii care reuseau sa-i intre in gratii pisicii erau stapanul sau si egiptologul muzeului. In timpul Primului Razboi Mondial, cat muzeul a fost inchis, Mike a fost pastrat si ingrijit. Animalul a murit in 1929, insa oricine viziteaza muzeul ii poate vedea mormantul micut aproape de intrarea dinspre Great Russel Street.
Bublik, pisica de la Consiliul Municipal. In regiunea Ural din Rusia, o alta felina cu veleitati politice si-a spus cuvantul-bine, reformulam, a mieunat cele ce a avut de spus. Micuta felina de doar trei luni si-a lansat campania fara sa clipeasca. Bublik a candidat pentru o functie in consiliul din Yekaterinburg in aprilie 2013. Platforma sa electorala nu prea era asa de stabila, cuprinzand sprijinirea celor care doreau mancare mai ieftina pentru pisici dar si campaniilor anti-castrare (ouch!). Sloganul sau foarte bun, „For a Fun Future!” si posibilitatea de a-i da o labuta prietenoasa colegului Hank i-au crescut popularitatea instant. Desi si-ar fi putut tine promisiunile cu ajutorul stapanului, Bublik nu a castigat alegerile pentru Consiliu.
Rusik, ofiterul de politie. Cainii politisti si cei care salveaza vietile oamenilor sunt cunoscuti-ba sunt si vedete de televiziune, ganditi-va la Detectivul Rex-insa nu ar fi posibil si pisicile sa intre in politie? Rusik a fost arma secreta a politiei rusesti in lupta impotriva contrabandei cu sturion din Marea Caspica. Problema era grava pentru ca sturionii erau pe cale de disparitie din cauza braconajului. Rusik a venit cu solutia salvatoare. Pisica a fost adoptata de politisti si a fost hranita doar cu sturion confiscat de la criminali. Asa ca putea gasi oricand mancarea ei favorita dupa miros, chiar daca era ascunsa printre alti pesti, in masinile care treceau pe la punctul de control. Nasucul sau era asa de bun ca i-a facut pe politisti sa concedieze cainii folositi pentru adulmecat. A murit insa in iulie 2013, la datorie, cand o masina pe care o cauta l-a strivit. Asa de mult le-a placut rusilor cum au lucrat cu Rusik ca se gandesc sa-si traga o armata de pisicute antrenate special pentru a adulmeca.

Cum sa te bucuri de masaj

Masajul terapeutic reprezinta poate cea mai buna tehnica de relaxare a tuturor timpurilor, chiar daca masajul are atat de multe metode, forme si modalitati de a fi facut, incat nici nu ne ajunge ziua sa le incercam. Partea buna este ca nu trebuie sa le incerci pe toate, iar partea si mai buna este ca nu trebuie sa urmezi doar un singur tratament in ceea ce inseamna masajul. Desigur numai in cazul in care vorbim despre masaj anticelulitic sau despre masaj de infrumusetare ori de tonifiere, acestea necesitand sedinte repetate.

Un masaj bun si comod il poti face si cu ajutorul unor fotolii cu masaj, chiar daca rezultatele nu sunt la fel de rapide sau la fel de bune insa tot e mai bun decat nimic. Chiar daca masajul este folosit de secole, poate chiar de milenii ca si metoda de relaxare ori de tratare a diverselor boli de la nivelul oaselor, prin aplicarea de ierburi sau arome pe rana si masarea lor, in prezent masajul capata noi valente prin intermediul dispozitivelor pe care le putem achizitiona la preturi foarte, foarte bune. Ideal este insa  ca atunci cand achizitionam produse de masaj sa fim atenti si la scopul pe care acestea le au, de exemplu produsele cu infrarosu trateaza numai o anumita parte a muschiului, actionand mai mult asupra durerilor sau a entorselor.

Insa daca avem bani mai multi si ne permite bugetul mai bine mergem la tratamente dese si la masaje periodice, pentru ca ce-si face omul cu mana lui e sfant, iar ce ne face altul cu mana lui - e relaxare deplina. In definitiv este bine sa ne cream un obicei din a merge la salon pentru a participa la sedinte mai scurte sau mai lungi de masaj, mai ales daca avem o munca statica, de birou, care ne tine tintuiti de un scaun, intr-o singura pozitie.

Kanye West, „dus cu pluta” sau doar avid de publicitate gratuita?

Cunoscutul rapper Kanye West, sotul oficial de acum al frumoasei Kim Kardashian-nunta lor a avut loc in mai 2014, la Florenta, un loc plin de simboluri si semnificatii aparte pentru cei doi-a cam „luat-o pe ulei” in ultima vreme, poate si datorita extazului adus de oficializarea relatiei dintre el si iubita sa. Asfel, Kanye nu s-a sfiit sa recunoasca ca el este „trimisul” Domnului pe Pamant, principala lui indatorire „pamanteana” fiind sa ajute pe orice cum poate mai bine.

In trecut, Kanye a avut de furca cu multi colegi de breasla pentru ca se considera mult prea bun pentru secolul asta si isi da pe fata orgoliul nemasurat. Pe langa acesta isprava, West a ajuns sa fie si profesor de… moda la facultate, asta dupa ce a agresat un fotoreporter pe la jumatatea anului 2013. Drept pedeapsa, el a trebuit sa-si petreaca 250 de ore predand tot ce stie despre moda, lucru pe care deja il face, dupa cum relateaza tabloidele din America. Dar de unde pana unde este Kanye asa de marcat de religiozitate si este atat de recalcitrant? Motivul il gasim in biografia sa: Kanye a trecut printr-un divort al parintilor pe cand avea 11 ani, a fost dat in grija mamei, a renuntat la scoala pentru muzica, insa a reluat cursurile la facultate si producea muzica pentru artisti locali. A ajuns sa fie foarte cunoscut dupa ce semnatura lui a stat pe hituri ale unor personalitati uriase din industria muzicala Jay-Z, Mobb Deep, Alicia Keys, Janet Jackson sau Eminem. Undeva prin 2006, dupa ce isi lansase deja cateva albume foarte interesante, Kanye a cam luat-o „prin balarii” si a aparut pe coperta Rolling Stone intruchipandu-l pe Iisus Hristos, cu o coroana de spini pe frunte. In acelasi timp, a declarat pentru Playboy ca numele sau ar trebui sa fie inclus in Biblie…

Orice ar face insa, trebuie sa recunoastem ca West isi merita renumele si aprecierile pozitive, cu atat mai mult cu cat a pornit de jos, a invatat sa faca muzica de calitate, s-a autodepasit si s-a impus pe piata muzicala doar prin talent, ambitie si pasiunea nestavilita pentru muzica, note muzicale…

Pregateste-ti casa pentru sezonul rece. Investeste in sisteme de incalzire electrica in pardoseala

Chiar daca este vara si ne bucuram din plin de caldura soarelui, acum este sezonul potrivit sa-ti pregatesti casa pentru temperaturile scazute caracteristice iernii. Avantajul instalarii unor sisteme de incalzire pe timp de vara consta in faptul ca pretul este mai mic.

Cea mai convenabila oferta de incalzire este incalzirea in pardoseala. Un sistem de incalzire modern, elegant si extrem de avantajos si apreciat. Desi mai putin cunoscut pe piata din Romania, sistemul de incalzire electrica in pardoseala inregistreaza din ce in ce mai multi adepti, acest lucru datorandu-se faptului ca acest tip de incalzire prezinta cateva avantaje de care orice s-ar bucura pe deplin: caldura este repartizata uniform si pleaca de la picioare catre restul corpului; este usor de instalat, ceea ce inseamna ca in doar cateva zile te poti bucura de o incalzire completa a locuintei; este estetic, fara tevi, robinete si calorifere; reduce cu mult costurile de incalzire comparativ cu sistemul clasic de incalzire a unei locuinte; raportul calitate/pret este satisfacut pe deplin.

Daca ai citit suficiente informatii despre incalzirea in pardoseala si te-ai decis sa apelezi la ea pentru urmatorul sezon rece, trebuie sa stii ca, in Romania, exista companii specializate in astfel de servicii care te ajuta cu montajul si cu tot ce inseamna echipamente necesare pentru o instalare completa. Important este sa ajungi la compania potrivita care sa-ti pune la dispozitie sisteme de incalzire in pardoseala de calitate si la preturi convenabile.

Incalzirea in pardoseala nu este o inventive noua. In perioada romanilor incalzirea in pardoseala exista sub forma unor tunele sapate in pamant prin care treceau gazele de ardere recirculate. Astfel, caldura era transportata prin casa si zonele de bai comune. Mai multe informatii despre incalzirea in pardoseala, depre montajul si avantajele acesteia gasiti si online, pentru ca, majoritatea firmelor de incalzire in pardoseala, isi expun oferta de servicii si pe Internet. Astfel, poti compara oferte, poti analiza tipul de montaj propus de fiecare companie in parte, te poti informa cu privire la durata de instalare si poti face alegerea corecta, in doar cateva minute, din confortul propriei locuinte.

Eforturi la “Splash! Vedete la apa”

Bianca Dragusanu, fosta asistenta TV, este acum coprezentatoare in cadrul emisiunii “Splash! Vedete la apa”.
Vedeta se implica foarte mult in acest proiect si este laudata de cei din jur pentru faptul ca nu intarzie la repetitii si nu sta tot timpul cu telefonul in mana. Chiar mai mult, Bianca face fata problemelor de sanatate cu ajutorul medicamentelor si nu se plange deloc de durerile acumulate. De cand au inceput filmarile pentru show-ul “Splash! Vedete la apa”, aceasta s-a mutat pentru doua saptamani la Bacau, acolo unde are loc emisiunea.

Cu toate ca Bianca nu prea mai are timp de catelul ei, Bella, in pauzele de zece minute aceasta isi dedica timpul doar ingrijindu-se de catelul ei care in timpul filmarilor sta cuminte intr-o geanta.
“Toti cei din echipa au trei ore la dispozitie, timp pe care sa-l foloseasca pentru ei. De la ore 18.00 incep repetitiile, iar seara tarziu se filmeaza proriu-zis episoadele, pana dimineata in zori. Dupa atatea ore de filmari, Bianca ajunge aproape schioapa inapoi la hotel. Cand nu este la bazin, face masaj, exercitii de recuperare sau se odihneste in camera. A venit dupa ea cu un geamantan plin cu haine. Cred ca are in jur de 30 de tinute, ca sa aiba de unde sa aleaga pentru toate emisiunile pe care le filmeaza. Isi aranjeaza parul singura si se machiaza cu produsele ei. Este foarte impicata in ceea ce face. Ii plac foarte mult oamenii cu care lucreaza si este constienta ca este un proiect greu. Nu mai sta atat de mult cu telefonul in mana, pentru ca nu vrea ca cineva sa-i reproseze ca nu-si face treaba”, au spus prietenii Biancai pentru Spynews.

Hainele din piele - un must-have al acestui an

Hainele din piele au fost intotdeauna sexy si cool, insa anul acesta a fost o explozie de haine din piele sau cu accente din piele naturala, ecologica, neagra sau colorata. Asta nu inseamna ca pentru a fi in trend, toate hainele trebuie sa aiba macar ceva accente din piele, ci ca nu ar trebui sa va lipseasca din garderoba niste elemente importante.

Unul dintre cele mai importante ar fi geaca din piele. Ideal ar fi sa aveti o jacheta piele naturala, insa daca nu va permiteti una, cautati una din piele ecologica, dar care sa arate bine si sa fie croita bine. Desi se poarta culorile tari si la hainele din piele, daca nu va permiteti mai multe geci, atunci recomandarea ar fi sa va achizitionati una intr-o culoare care se poate asorta la orice - neagra sau orice nuanta de bej.

Un alt articol vestimentar din piele care nu ar trebui sa va lipseasca din garderoba este fusta. Fusta din piele este un element vestimentar foarte versatil, care poate fi folosit in orice moment al zilei, in functie de celelalte articole vestimentare cu care o asortezi. La fel, cel mai indicata ar fi o fusta de piele neagra, pentru ca se poate asorta la orice. Aveti grija insa ce combinatii faceti, pentru ca prea multe accesorii si prea multe accente de piele pot transforma tinuta intr-una vulgara. Pantalonii din piele reprezinta si ei un alt element care nu trebuie sa lipseasca din garderoba. Acestia pot fi combinati cu cardigan-uri sau tricouri lungi si incaltari cu talpa joasa, pentru un aspect cuminte, de zi, dar chic, sau pot fi combinati cu topuri indrazanete si pantofi cu toc cui, pentru o seara de club si un look extrem de sexy.

Acestea sunt cele trei elemente de baza, care nu trebuie sa va lipseasca din sifonier, daca vreti sa fiti in pas cu moda. In plus, hainele de piele nu se demodeaza niciodata, asa ca fiti sigure ca investitia este foarte profitabila.

O pasiune neobisnuita

La varsta adolescentei, majoritatea fetelor sunt interestae de modul cum arata, de ultimele machiaje aparute sau de haine. Insa, nu acesta este cazul pentru o fata din Statele Unite.

Tanara de 19 ani din Texas este pur si simplu pasionata de vanatoarea de animale salbatice. Pe langa aceasta, ea este foarte frumoasa si isi face reclama pe Facebook cu “pasiunea” ei, uimind o lume intreaga. Reactiile nu au intarziat sa apara. Din cauza diferentelor de opinie, cei care considera ca vanatoarea de animale este un lucru daunator, au pornit un scandal pe reteaua de socializare.
Pe cand avea doar noua ani, tanara a fost dusa la vanatoare de catre tatal ei, astfel ca in zece ani a ucis o multime de animale salbatice din Africa.
Kendall, de profesie majoreta, viseaza ca in viitor sa aibe propria emisiune despre vanatoare, insa ramane de vazut daca autoritatile vor lua masuri si in cazul pozelor postate pe Facebook.

Prin ceea ce face Kendall impreuna cu tatal ei, se promoveza cruzimea fata de animale, insa aceasta nu se lasa mai prejos si ne informeaza ca o parte din locuitorii Africii se folosesc de animalele vanate de ea, consumand carnea lor.