Moduri creative de a purta bluze ieftine fara sa arati batranicios

Atunci cand mergi la serviciu sau la un interviu de angajare, vei evita sa porti decolteu fiindca poti sa atragi atentie nedorita. In schimb, vei purta bluze ieftine inchise pana la ultimul nasture, ceea ce te poate face sa te simti incomod si sa nu fii tu insati. Dar exista multe moduri de a inviora o astfel de bluza, asadar citeste in continuare cum sa adaugi stil unor bluze ieftine de la www.ppt.ro.

Atunci cand vrei sa aborzi un look relaxat, insa destul de sobru pentru o ocazie formala, poarta una dintre bluzele ieftine din garderoba ta cu o jumatate ascunsa in spatele pantalonilor. Bagatul bluzei in pantaloni este deja ceva invechit, asadar fa lucrurile pe jumatate pentru a aduce un aer modern tinutei. De preferat ca bluza sa fie colorata, iar pantalonii sa fie jeans. Aceasta tinuta este potrivita unui interviu pentru o slujba creativa, unde stilul iti va aduce puncte in plus. Cu ajutorul unei bluze ieftine si a unei fuste cu imprimeu poti sa iti inviorezi tinuta fara sa rnunti la confort in zilele calduroase de vara. Pur si simplu combina cele doua piese si renunta la top, pentru a te simti bine si a arata perfect pentru o zi de lucru.

Daca ti se permite o tinuta casual, poti sa alegi o bluza din bumbac bleu pe care sa o legi in talie, pentru variatie. Ce mai poti face cu bluze ieftine? Sa le porti in straturi, daca vremea este racoroasa. Combina o bluza cu imprimeu cu o fusta in aceleasi nuante, dar cu alt imprimeu si tempereaza tinuta, adaugand o bluza uni peste prima. De exemplu, o fusta in buline merge cu o camasa bleu, purtata peste una dintre modelele de bluze ieftine in carouri. Pentru un look relaxat de vara, potrivit oricarei ocazii, combina o bluza cu imprimeuri mari cu o fusta vaporoasa, intr-o culoare uni, contrastanta cu cea a bluzei.

Asorteaza-i unei bluze ieftine in carouri mari albastre o fusta galbena, plisata si vei obtine o tinuta moderna si versatila. Fii inventiva si alege bluze ieftine care sa poata fi purtate impreuna cu alte piese de baza din garderoba ta, pentru a forma tinute noi. In moda, detaliile fac diferenta, asadar nu uita de accesorii.

Teorii ale conspiratiei despre controlul mintii

Iluminatii (The Illuminati) iti patrund in cap cu videoclipuri „rele”. Printre toti cei care cred ca lumea e controlata de „iluminati” exista o factiune care crede ca ei folosesc MMC-ul (Monarch Mind Control) pentru a crea slavi si ii afiseaza pe tv cu simboluri care le desavarsesc planul. Metoda MMC traumatizeaza individul pana cand nu mai are contact cu realitatea, ducand la aparitia personalitatilor multiple si schizofreniei.

Persoana care practica aceasta metoda pe altii poate face uz de indicii pentru a face sclavii sa faca tot ce vrea. Desi nu exista nicio dovada in acest sens, unii teoreticieni prefera sa se aplece asupra videoclipurilor pentru a scoate in evidenta controlul total al „iluminatilor” asupra lumii. S-a ajuns pana intr-acolo incat sa se intepreteze fiecare simbol aparut aleatoriu prin videoclipuri ca fiind un semn al implicarii „iluminatilor” in controlul mintii umane. Un om de stiinta chiar a analizat un videoclip in care actiunea avea loc intr-o institutie unde erau tratati bolnavii mintal si a intepretat tot ce vedea ca o dovada clara a sclaviei la care se poate ajunge prin metoda MMC. La alte videoclipuri pop a lansat ipoteza ca sunt doar niste mesaje secrete raspandite in lume de „iluminati”. Zombii-sclavi din Haiti. Inainte ca zombii sa fie asa de populari si sa apara zeci de filme marsand pe aceasta idee, ei erau cunoscuti din mitologie de catre locuitorii din Haiti. Potrivit localnicilor, daca mori in circumstante violente, ucis sau te sinucizi, sa spunem, sufletul tau nu poate trece Dincolo imediat, asa cum se intampla in cazul mortii „bune”. Vrajitorii pot controla aceste suflete dezorientate si le pot reintoarce in corpurile lor. Asa apar zombii-sclavi.

Teama care a predominat mult timp a fost ca vrajitorul ucide oameni doar pentru a le controla sufletul si a ii transforma in niste „drone” fara discernamant. Teoria a reaparut atunci cand a fost descoperita o pulbere magica care putea face din oricine un zombi. Pulberea a fost creata de un etnobotanist, Wade Davis, pe cand era in Haiti, si continea o neurotoxina care paraliza tot corpul si te lasa fara suflare, apoi te transforma in zombi. Din fericire, Davis nu a avut cum sa-si testeze spusele si nu a putut reproduce pulberea pe care el spunea ca a obtinut-o in laborator. Pana si subiectii care au fost martori la producerea miraculoasei pulberi si la efectele ei erau fie bolnavi psihici, fie minteau de nu mai puteau.