Arata cine esti cu ceasurile Diesel originale barbatesti

Alegerea unui ceas bun e o misiune grea. Detaliile foarte multe de care trebuie sa tii cont si pretentiile fiecaruia, diversitatea de modele ingreuneaza si mai mult alegerea. O marca ce v-ar putea scoate din dilema este Diesel. Cu o vechime considerabila pe piata articolelor vestimentare si accesoriilor, Diesel, o companie italiana care produce imbracaminte pentru tineri a dat lovitura si pe piata ceasurilor. In scurt timp, brandul a cucerit atat doamnele, cat si domnii cu modele de Ceasuri Diesel originale dinamice, elegante, casual, potrivite pentru orice tinuta si care se pot asorta in cele mai neasteptate feluri cu articolele vestimentare preferate.

In Romania, marca Diesel si ceasurile sale pot fi admirate si achizitionate si de pe secundar.ro, magazinul online numar 1 in categoria comerciantilor de bijuterii, accesorii si ceasuri. Pentru barbati, secundar.ro pune la dispozitie doua modele de Ceasuri Diesel originale, reduse in aceasta perioada cu 13%. Ambele functioneaza pe baza de Quartz, deci sunt foarte precise, au afisaj analog cu data, secunde, minute, zi din calendar, au bratara din piele si carcasa din otel inoxidabil si rezista la apa, pana la 10ATM. Geamurile lor sunt din cristal mineral, au limbile cu insertii luminescente si o cromatica placuta, usor de asortat cu tinuta dvs. Cat priveste doamnele, acestea pot alege din oferta vasta de modele de la alte firme precum Alfex, Boccia, Breil sau Casio, unele sunt cu afisaj analog, altele sunt cu afisaj digital, cromatica respecta feminitatea tipica lor, iar designul este unul potrivit gusturilor feminine.

Ceasuri Diesel originale pentru femei momentan nu exista in oferta secundar.ro. Pentru orice comanda se ofera garantie de 24 de luni, aceasta putandu-se face atat online, cat si la telefon. Livrarea se face in 24-48 de ore prin curierat rapid, returul se accepta, in 30 de zile de la primirea pachetului, iar toate produsele sunt originale, distribuite cu manual si ambalaje originale. Pentru cine doreste, livrarea e posibila si prin Posta Romana, dar coletul ajunge in 3-5 zile lucratoare.

Mituri despre Ebola si raspandirea ei

S-ar putea sa avem deja un vaccin. In 2005, Heinz Feldmann, doctor virolog, a creat un vaccin care opreste raspandirea Ebola in macaci-specie de maimute-pana si dupa infectare. Cum nimeni nu a fost interesat sa finanteze dezvoltarea si productia in masa a vaccinului si incercarile pe oameni, proiectul a fost abandonat. In 2009 a fost folosit totusi pe un muncitor german care se infectase cu Ebola din greseala, dupa ce s-a intepat cu un ac contaminat. Vaccinul a functionat bine, desi nu se stia exact daca s-a infectat. La ora actuala exista in lume mai multi „candidati”, vaccinuri care ne pot salva oricand de Ebola. Pe viitor, tratamentele experimentale vor fi disponibile si pentru publicul larg, pentru oameni. Amenintarea este doar in ziare, la tv, la radio, o panica fabricata de mass-media. Va intrebati de ce tot auzim de Ebola daca nu e chiar asa de grav si nici nu vorbim de vreo pandemie. De ce tot publica ziarele si se dau pe posturi tv fel de fel de stiri despre cum ne mint autoritatile voit pentru a ascunde gradul de raspandire al virusului. Raspunsul e audienta. Priviti in urma la toate pandemiile din istorie si veti observa ca mass-media se concentreaza doar pe informatiile negative – „No news is good news”, cam asta ar fi legea in mass-media. Ideea este sa se citeasca stirile, sa fie cat mai multi indivizi care dau click sau care se uita la tv pentru a se castiga bani din publicitate, audiente, cote de piata. Daca tot exagereaza, mass-media va ajunge chiar sa aiba dreptate la un moment dat. O boala poate decima populatia la un moment dat. Insa epidemia de Ebola nu va face acest lucru. Cu cat editorii si reporterii din toata lumea vor realiza asta si se vor calma, cu atat mai bine pentru noi.

Modele de unghii false pentru toamna-iarna 2014

Manichiura trebuie sa fie nu doar ingrijita, ci si la moda. Fiecare sezon aduce cu sine modele de unghii false pe care orice doamna ar fi incantata sa le poarte. Ca si in cazul articolelor vestimentare, si in ceea ce priveste manichiura exista tendinte de urmat. Fie ca este vorba de unghii cu gel sau unghii false cu acryl, tendintele trebuie respectate.

Calitatea este primul pas catre o manichiura in tendinte. De aceea, trebuie sa mizezi pe calitate cand apelezi la produse pentru unghii false. Mergi intr-un salon de manichiura-pedichiura pentru gel unghii false profesional sau pentru acryl rezistent si de cea mai buna calitate.

Iata tendintele in materie de unghii false in sezonul toamna-iarna 2014:

Odata cu revenirea sezonului rece, revin si culorile specifice acestuia, si, in special, toamnei: maro, ruginiu, caramiziu, rosu inchis sau galben inchis. Asadar, renunta la unghiile false cu gel color in nuante neon – acestea au prins foarte bine in vara 2014 si, cu siguranta, vor reveni si in vara 2015.

Combina mai multe nuante de rosu pentru unghii perfecte si la moda. Poarta unghii false care imbina trei nuante diferite de rosu: rosu clasic, burgundy sau grena.

Daca iti place verdele, te poti bucura de el pe durata intregului sezon rece. In ceea ce priveste manichiura, combina, cu incredere, mai multe nuante de verde si nu uita de verdele smarald.

Credeai ca animal print-ul este doar pentru haine? Te-ai inselat! Manichiura animal print este perfecta pentru acest sezon toamna-iarna si absolut recomandata tuturor doamnelor care doresc o manichiura aparte pentru un eveniment deosebit din viata lor.

Picturile pe unghii si modelele de tipsuri stiletto sunt si ele la moda, in aceasta toamna. Lasa-ti imaginatia sa zburde in materie de picturi si bucura-te de o manichiura stiletto costruita dupa bunul plac.

Daca vrei sa ramai la un look natural, tendintele in materie de manichiura iti recomanda albul. Unghiile false in nuante de alb iti vor aduce un plus de eleganta si te vor ajuta sa obtii un look 100% feminin.

Nu uita ca o manichiura ingrijita este intotdeauna la moda. Si unghiile false necesita ingrijire pentru a te bucura de ele mai mult timp, intr-o stare impecabila.

Boli iesite din comun care se manifesta doar in anumite culturi

Sindromul sotului pensionat. Japonia este faimoasa pentru etica locului de munca, cu ore multe petrecute la birou si mai toate orele in care esti treaz devotate carierei. Cuplurile isi neglijeaza mariajele in favoarea businessului, iar cand barbatul se pensioneaza apar tot felul de probleme.

De indata ce cuplurile nu au o cariera asupra careia sa se concentreze si sunt nevoite sa petreaca mai mult timp impreuna, sotii afla de abia atunci ca nu prea se cunosc unul pe altul asa de bine cum au crezut la inceput. Incep certurile mai ales dupa calatoriile in cinstea pensionarii. In ultimii 10 ani, rata divorturilor in Japonia a crescut cu 27% si se asteapta ca aceasta sa devina si mai mare pe masura ce varsta pensionarii se apropie. Foarte multi barbati, incapabili sa faca trecerea de la activitate zilnica la viata de acasa, ajung sa isi trateze nevestele ca pe niste servitori sau colegi de munca. Grupurile sociale ale barbatilor sunt legate de locul de munca asa ca odata ce au iesit la pensie dispare si orice forma de relationare. Nici femeile nu prea se pot obisnui cu sotii care sunt mereu acasa.

Femeile sufera de stres si probleme de sanatate precum ulcerul, dificultati in a adormi si chiar anumite stereotipuri de limbaj. Nici traditiile care se respecta de obicei nu mai sunt luate in seama. Multe cupluri locuiesc cu copiii, insa acum multi tineri stau necasatoriti pentru mai mult timp, impiedicandu-i pe parinti sa faca tranzitia la statutul de bunic si la relatiile cu nepotii. Problema e asa de grava ca psihologii ii ajuta pe soti sa treaca mai usor peste momentul pensionarii.

Inchiriaza o autoutilitara si castiga timp si bani

Nu stii ce sa mai faci si cu ce lemne sa mai ridici marfa din hala sau mobila din casa sau birou? Baietii destepti ti-au golit buzunarele si te-au lasat balta cand te asteptai mai putin? Fii pe pace, nu esti singur, au mai patit-o si altii. Ca sa nu mai te chinui sa inventezi si sa gasesti oameni de incredere care te lasa ochii-n soare si mobila, marfa in strada, gandeste-te si la o firma de inchirieri autoutilitara bucuresti cand vrei sa pornesti cu mutarea.

Fiecare autoutilitara de la transportsigur.ro este dotata cu accesorii pentru protectia si asigurarea bunurilor pe toata durata transportului, este curata si intretinuta, avand lift pe spate si liza electrica. Gabaritul de 3.5 tone te asigura ca tot ce ai de transportat va incapea in masini si camioane, organizarea fiind garantata de echipa cu experienta formata din oameni instruiti si cu simtul raspunderii. Liftul din spatele masinilor de la inchirieri autoutilitara bucuresti e foarte folositor atunci cand ai de incarcat obiecte fragile sau voluminoase. In plus, nu se vor lovi obiectele si nici nu vor exista accidente in timpul manipularii. La inchirieri autoutilitara bucuresti vei putea folosi masinile pentru ce operatiuni doresti pe toata perioada contractuala, fara taxe in plus si la tarife foarte mici. Ele sunt verificate, corespund standardelor de transport marfa si mobila si sunt sigure. Pentru ca sunt micute, autoutilitarele inchiriate se pot strecura cu usurinta prin capitala supraaglomerata si nu au restrictii asa cum se intampla cu marea majoritate a camioanelor.

Persoanele fizice sau juridice pot inchiria autoutilitare telefonic sau trimitand un e-mail si se pot bucura de tarife personalizate, unice, indiferent de distantele parcurse sau de cantitatea de marfa sau mobila de transportat. Parcul auto dotat cu masini testate si soferi cu experienta, profesionalismul si rapiditatea onorarii comenzilor recomanda transportsigur.ro drept cea mai serioasa firma de transport mobila si marfa din Bucuresti.

Beneficii nestiute ale furiei

Furiosii traiesc mai mult. Italienii si spaniolii traiesc cu doi ani mai mult in comparatie cu englezii calmi, si asta deoarece manifestarea furiei este buna pentru sanatate. Oamenii care nu isi manifesta sentimentele si ajung la frustrari pot sa moara mai devreme – pulsul creste, presiunea sangelui la fel si pot aparea chiar infarcte.

Pe de alta parte, oamenii foarte furiosi pot sa dezvolte boli coronariene. Asa ca ai nevoie de furie moderata. Barbatii mai putin furiosi au sanse sa treaca de un infarct nu atat e periculos si sa nu faca atac de cord in comparatie cu cei care nu prea sunt furiosi. Furia reduce crimele. Parintii si psihologii din lumea larga tot bat apa-n piua de ani buni cum ca jocurile PC violente sunt daunatoare pentru copii si ii fac sa fie si mai violenti. Pe de o parte, au dreptate – copiii imita ceea ce vad in joc si ajung la violente extreme in realitate. Un studiu recent a dovedit insa ca jocurile violente pot chiar reduce violenta! 80% dintre scolari se joaca jocuri violente si cu toate astea rata criminalitatii a scazut la jumatate dupa 1994. Din 1996 insa vanzarile de jocuri video violente s-au dublat-rata vanzarilor este invers proportionala cu rata criminalitatii. Studiile au demonstrat ca jocurile video violente au un efect de… calmare si reduc tendintele agresive si comportamentul violent.

Alte studii au demonstrat ca jocurile video violente nu-i fac pe oameni mai putin altruisti. Jocurile dificile care ii infuriaza pe gameri duc la manifestari nervoase deosebite mai ales din cauza frustrarii de a nu putea trece la nivelul urmator. Chiar si la banalul Tetris poti sa te enervezi de te dai cu capul de pereti daca gradul de dificultate e prea mare si nu reusesti sa pui piesele una peste alta.