Curata organismul si ofera-i un plus de energie

Am inceput din ce in ce sa uitam ca traim inconjurati de o natura care ne ofera tot ce avem nevoie sa ne tratam. Cand ne doare ceva mergem la farmacie si cerem medicamente foarte scumpe de sinteza care au n efecte negative, dar ne ferim de medicamentele naturiste mult mai ieftine pe care le putem lua de la orice plafar sau magazin naturist autorizat.

Aceste comportament modern ne face mai mult rau decat bine, mai ales ca multe medicamente de pe rafturile farmaciilor ajung sa ne faca mai mult rau decat bine. Un remediu excelent pentru aproape toate tipurile de boli mai grave cunoscute este Orz verde extract instant 90 grame, un medicament naturist obtinut din orz verde, utilizat pana acum in tratarea a peste 40 de boli, cancer, probleme de criculatie, boli nervoase, afectiuni digestive etc. Incarcat cu minerale si vitamine esentiale pentru organismul sanatos, Orz verde extract instant 90 grame isi datoreaza actiunea foarte puternica componentei sale principale, orzul verde, o cereala folosita in medicina traditionala europeana si asiatica.

B-urile, vitamina E, C, fierul, calciul, magneziul, zincul, cuprul sunt doar cateva dintre substantele naturale gasite in aceasta specie de orz. El functioneaza foarte bine in tratarea organismului pentru eliminarea toxinelor, curatarea ficatului de grasime, remineralizarea organismului si revitaminizarea lui. Are efecte antitumorale, regleaza activitatea sistemului cardio-vascular, a celui respirator. Sistemul digestiv va functiona mai bine daca veti lua Orz verde extract instant 90 grame, hepatita nu va ajunge sa va doboare, iar sistemul nervos nu va avea „derapaje” precum insomnia, schizofrenia sau nevralgia faciala. Se recomanda orzul verde si in ameliorarea simptomatologiei diabetului, obezitatii-are multi acizi grasi Omega 3-6, anemiei, dar si a bolilor respiratorii.

Orzul verde este excelent si pentru a trata reumatismul, dereglarile hormonale sau orice afectiune dermatologica vizibila, cum ar fi acneea sau pistruiul, bolile aparatului reproducator si cele de oase.

Atuurile becurilor cu led

Apreciate ca timpul de functionare in care fluxul luminos scade la 80% din valoarea initiala LEDurile au o durata de viata de 50.000 ore, testate in laborator de catre orice producator. Raportul net superior fata de alte tipuri de surse de lumina intre fluxul luminos emis si consumul de energie electrica reprezinta o calitate pentru care ledurile sunt apreciate, iar pentru informatii in plus sau comenzi puteti sa va consultati cu site-ul de specialitate vreauled.ro.

Superioritatea calitatii se datoreaza sistemului optic specializat si eficienta surselor de alimentare utilizate. Becurile led sunt disponibile intr-o gama de culori de baza ce pot fi combinate pentru obtinerea paletei de efecte cromatice dorite fara a necesita filtre de culoare suplimentare. LED-urile conserva energia si nu contin mercur sau alte substante toxice precum sursele de iluminat cu descarcare in gaze si sunt integral reciclabile. Mai mult, prin utilizarea iluminatului cu LEDuri contribuim la reducerea emisiilor de dioxid de carbon din atmosfera. Corpul de iluminat este definit ca un aparat care distribuie, filtreaza, sau transforma lumina emisa de la sursa, si include toate piesele necesare pentru fixarea, sustinerea si protejarea sursei si a circuitelor auxiliare impreuna cu mijloacele de conectare la reteaua de alimentare, dar nu cuprinde sursele de lumina. Iluminarea caracterizeaza receptia de flux luminos si reprezinta raportul dintre flux si suprafata elementara. Unitatea de masura este luxul (lx).

Iluminarea este o marime normala, existand normative si recomandari privind valoarea iluminarii pe suprafata de lucru in functie de natura activitatii desfasurate. In plus, unul dintre atuurile utilizarii becurilor cu led este reprezentat de faptul ca becurile au o dimensiune redusa, prin urmare nu ocupa mult spatiu si pot fi atasate oriunde. Iar daca vorbim de culorile pe care aceste tipuri de becuri le pot imbraca, atunci nu putem decat sa ne gandim la o intreaga paleta de culori, la o mare varietate, menita sa ne incante privirile.

Dragoste oarba

Mariei Pricope ii cazu ca tronc colegul ei de drept, Teoharie Murgu. Era cam timid, dar bun la carte si silitor. Nu avea nicio prietena, nici nu era prea familiarizat cu femeile. Era exact ceea ce cauta: un baiat nestiutor in ale dragostei, pe care sa-l formeze dupa gustul ei (ea fiind initiata deja de altcineva si cunoscind pericolele la care era sau putea fi expusa !).

Asa cum se asteptase, il cucerise destul de usor, iar dupa prima noapte de dragoste, reusise sa-l faca sa-i manince din palma. Printii lui erau judecatori in provincie, cistigau foarte bine si aveau o situatie de invidiat. O acceptasera de la prima vizita si o asigurasera (discret) ca o vor ajuta material pina la terminarea studiilor, ea avind o situatie materiala proasta. Murgu nu era tocmai barbatul pe care si l-ar fi dorit (cum fusese Georgel, prima ei dragoste!), dar compensa prin situatie si pozitia sociala. Casatoria il facuse mai sociabil si mai sigur pe sine. Intr-o zi (cind un lucru ameninta sa se intimple, se va intimpla!) il surprinse cu miinile pe sub fusta unei colege de curs si vazu negru inaintea ochilor. Il pirise chiar si la parinti, insa fara rezultat. Murgu isi urma visul pina in patul acelei femei, de care se indragostise lulea, cerindu-i, la un moment dat, divortul, sub un pretext pueril.

Ghinionul barbatului era ca Maria ramasese insarcinata si era sustinuta de parintii lui. El se mutase cu noua sa dragoste, o aventuriera, lasindu-si consoarta cu inima fripta si cu un copil. Dupa citeva luni, aventuriera, vazind ca nu este agreata de familia lui Murgu, il parasise pentru altul, acesta trezindu-se intre o amanta pierduta si o sotie ranita, la care, totusi, se intoarsese, dar fusese respins.

Muse - Mercy

Cum vi se pare noua piesa de la Muse?

Radioul online –accesibil oriunde si oricand

In lumea de astazi a tehnologiei avansate, Internetul a reusit sa atinga o multime de de moduri de utilizare pentru el, iar unul dintre ele este radioul on-line. Radio Alba Iulia este accesibil de la orice calculator conectat la Internet din intreaga lume, de exemplu, se poate auzi atat de oriunde din tara noastra, dar si din alte parti ale lumii. http://www.radiounirea.ro va ofera stiri de ultima ora, discutii, sport, afaceri si o gramada de genuri de muzica.

Pentru a asculta Radio Alba Iulia online, exista anumite formate (pentru emisia live), precum MP3, Windows Media si alte streamuri audio. Este un model foarte modern de mass-media care a crescut intr-o perioada destul de scurta de timp, aceasta a oferit, de asemenea, posibilitatea de a fi receptionat de o gama larga de ascultatori, iar acest lucru, in cele din urma, a ajutat si alte site-uri sa castige audienta. Cu evolutia treptata si constanta a acestor canale radio FM, radioul live a devenit mai popular decat cel traditional. La toate varstele, oamenii se pot bucura sa asculte Radio Alba Iulia online, si, ca atare, acesta le poate oferi multe melodii pentru toate gusturile, cum ar fi hituri autohtone, jazz, rock, rap, etc. Aici veti auzi breaking news legate de mediul social, politic, sport, filme si multe altele. Exista nenumarate motive pentru a asculta posturile de radio gratuite si exista unele sectiuni la care ascultatorul trebuie sa se inregistreze pentru a avea acces la serviciile de podcast sau arhiva.

Streamingul live din mediu online este extrem de confortabil si mai placut, deoarece se poate combina cu usurinta cu activitatea normala la PC. Aceasta ofera, de asemenea, o claritate a sunetului uimitoare si destule optiuni audio, cum ar fi cele reglabile pentru boxe standard, casti si, de asemenea, pentru a asculta radioul in masina, tren sau avion.

Imaginea din oglinda

In fiecare dimineata obisnuiesc sa ma rad in baie, in fata oglinzii, asa cum fac si-n dimineata aceasta. Ciudat, astazi, nu recunosc imaginea aceea din oglinda, care nu numai ca nu seamana cu mine (desi ar trebui!), dar degaja un aer nesuferit ( o superioritate distanta), greu de suportat. Imi vad, in continuare, de treaba, incercind s-o ignor, dar nu reusesc decit sa ma holbez si mai intrigat la ea si sa ma intreb de unde a aparut.

Intorc capul sa vad daca nu este cineva in spatele meu, apoi revin (aproape rusinat), intelegind ca lucru acesta era imposibil. Locuiesc singur (nici n-ar exista loc pentru mai multi!), n-am prieteni atit de apropiati, care sa-si permita asemenea glume. Inseamna ca trebuie sa fiu eu, cel dinlauntru, cel care imi controleaza viata din interior si care ia decizii inainte sa apuc sa le iau eu. Izbucnesc in ris ( de propria-mi spaima ), revazindu-l tot acolo, in spatele oglinzii, cu privirea aceea rece, acuzatoare, zimbind scarcastic (habar n-am de ce!), incercind sa ma intimideze. Brusc simt ca se rupe ceva in mine, ca ma enervez si lovesc cu pumnul in oglinda, care ramine la locul ei, dar care se fisureaza, multiplicind imaginea aceea stranie in alte zeci de imagini deformate, caraghioase (estompindu-i zimbetul, slutindu-l!).

Asa cum arata, imagine din oglinda mi se pare (dintr-o data) ceva mai de treaba, mai umana, ba chiar comica pe undeva, lucru care ma face s-o privesc cu mai multa ingaduinta. In fond, sint tot eu!

Cei mai importanti pasi de urmat pentru depistarea celor mai bune locuri de munca

Sa gasesti un loc de munca astazi este foarte greu. Angajatorii sunt tot mai pretentiosi, experienta este cea care face departajarile si multi nu o au, nimeni nu iti intinde o mana de ajutor daca esti la inceput de cariera. Tinerii incearca prin diferite metode sa gaseasca locuri munca Bucuresti stabile, pentru ca asta se cauta astazi cel mai mult, stabilitate, loc de munca bine platit si cat mai multa siguranta a zilei de maine. Nu spune nimeni ca exista vreo reteta minune de gasire de locuri munca Bucuresti unde sa puteti sta cu anii, dar va puteti orienta in cautarile voastre dupa cativa pasi importanti pentru alegerea celor mai bune si mai valoroase locuri de munca.

Porniti aventura cautarii unui loc de munca prin adaptarea CV-urilor la piata si la ceea ce puteti face cu adevarat pentru un angajator, in domeniul dvs. de expertiza. Inainte de a trimite un CV asigurati-va ca nu este plin de sabloane si clisee, ca nu este copiat de pe undeva si nu este prea lung si plin de date irelevante. Cei de la resurse umane nu vor citi niciodata un CV ca pe un ziar sau ca pe o carte; din contra, pentru ca sunt foarte multi viitori angajati care aplica pentru locuri munca Bucuresti are loc doar o simpla scanare a CV-urilor iar daca iese ceva in evidenta bine, daca nu, la gunoi cu respectivul CV. De preferat ca dupa redactarea CV-ului sa verificati impactul sau dandu-l la citit prietenilor care trebuie sa fie obiectivi si sa va spuna ce cred despre felul in care „va vindeti”. Si scrisorile de intentie pe care le folositi cand aplicati pentru locuri munca Bucuresti trebuie sa fie cat mai curate, sa aiba toate detaliile bine puse la punct, sa ii spuneti angajatorului de ce sunteti potrivit pentru postul vizat si sa fiti cat mai sinceri, fara sa incercati sa trisati.

Daca nu sunteti convingator si nu dovediti ca puteti aduce plus valoare companiei sansele sa va incadrati in urmatoarea perioada sunt aproape de zero. Nimeni nu va cauta oameni care nu sunt motivati, proactivi si dispusi sa faca orice ca sa isi atinga scopul. Interviul de angajare trebuie si el pregatit bine, tinuta trebuie sa fie impecabila, la fel discursul si limbajul nonverbal-atentie mare la limbajul nonverbal pentru ca angajatorii sunt antrenati sa depisteze orice ezitare si orice urma de neincredere tradata de anumite ticuri sau miscari ale muschilor faciali si ai membrelor.

Cautarile nu trebuie sa se limiteze la site-uri de recrutare, plasare, cele cu joburi online, de altfel foarte proaste, ci si la contactul direct cu angajatorul vizat, dusul la targuri de joburi la inscrierea in training-uri si intershipuri. Conteaza foarte mult experienta si implicarea, asa ca e bine sa fiti mereu activi si sa cautati mereu noi oportunitati de afirmare.

Deceptie

Elena Apostu isi indeplinise visul vietii sale. Se casatorise cu un barbat atragator, specialist in IT si in alte chestii sofisticate, cu precadere electronice, care le aduceau venituri suplimentare, si siguranta zilei de miine. Crin (sotul ei) era un bun familist, un om de pus la rana, singurul sau defect era ca avea multi prieteni si ca acestia il vizitau zilnic, rapindu-le din timpul lor pretios, care puteau fi folosite altfel. La inceput, acceptase situatia si ar fi acceptat-o mult timp, probabil daca intr-o zi nu l-a fi surprins facind dragoste cu un asemenea prieten. Asistase stupefiata la acel ritual barbatesc, care depasea orice inchipuire si care nu avea niciun corespondent cu ceea ce se intimpla intre ei. Nu-i reprosase, desigur, nimic, continuind sa-l spioneze din umbra, si observind ca mai toti prietenii lui veneau acolo pentru sex. Ii platea cu sume substantiale ca sa-i satisfaca poftele aberante, fara s-o neglijez nici pe ea ( dar parca nu atit de pasional!), fiind de-o virilitate exceptionala. Nu mult dupa aceea deschise discutia despre Sebastian ( unul dintre iubitii lui!) si-l admonestase serios, punindu-i in vedere sa aleaga intre ea si ei, sau se poarte ca un om normal. El o ascultase cu calm, recunoscuse ca era homosexual si refuzase sa renunte la prieteni, fiind dispus, mai degraba, sa renunte la ea. Femeile nu-l atrageau prea tare. De atunci Elena Apostu se afla intr-o mare dilema: sa bage divort de dinsul sau sa-l accepte asa cum este, de la natura.

Vrei distractie pentru tine si pentru angajati?

Un team building se organizeaza de cele mai multe ori pentru a consolida relatiile dintr-o echipa de angajati si pentru a-i cunoaste mai bine pe cei nou veniti. Relaxarea si clipele petrecute in compania unor oameni alaturi de care lucrezi tot timpul poate fi mult mai buna decat o iesire cu echipa la un suc sau participarea la un eveniment intr-o locatie oarecare din Bucuresti.

In oferta team building oferita de Agentia Sobis Turism exista foarte multe tipuri de activitati si jocuri specifice unui teambuilding, fiecare dintre ele fiind gandite astfel incat sa-i puna in competitie si sa-i faca pe angajati mai dornici de a munci in echipa si de a obtine cele mai bune rezultate pentru companie. Activitatile din oferta team building se pot organizat in Sibiu, spre marginea orasului, in zona in care se pot desfasura in siguranta. Terenul plan e bun pentru tir si spuma party, iar zona forestiera pentru paintball, orientare turistica sau pentru plimbari cu ATV-ul.

Parapanta si ATV-urile sunt de calitate, exista intructori si se iau toate masurile de siguranta pentru a nu se intampla accidente in timpul team building-urilor. Angajatii pot de exemplu sa se joace paintball, un joc interactiv care presupune impuscarea cu bile umplute cu vopsea si invingerea echipei adverse prin diverse strategii combative. Se ofera masti protectoare, combinezoane, veste, suspensoare protectie pentru barbati sau manusi protectie. O alta varianta de paintaball care poate fi jucata daca se alege oferta team building de la Sobis Turism este tirul army cu bile paintball; alte jocuri sunt tirul cu arcul, ghost hunting, treasure hunting sau orientarea turistica cu fel de fel de instrumente specifice unor mari exploratori.

De asemenea, angajatii pot sa ia parte la spuma party, baie de spuma pentru toata lumea sau la un city hunt care porneste din P-ta Huet si se desfasoara pe patru trasee superbe-cultural, militar, confesiunilor si civil. Pachetele de servicii de la Agentia Sobis Turism se aleg cu cel putin 10 zile inainte de inceperea activitatilor propriu-zise.

Lucruri comune care sunt mult mai periculoase decat lucrurile de care ne temem

Disney World ucide mai multi oameni decat crocodilii din Florida. Intre 2005-2014, opt vizitatori ai Disney Wordl Orlando, Florida au fost ucisi. Atacurile de cord si traumatismele severe au dus la decesele regretabile. Cinci muncitori angajati ai parcului de distractie au murit in timpul unui sezon prost, fie din cauza traumelor, fie electrocutati. Unii pot considera crocodilii din Florida ca sunt mai inspaimantatori decat Mickey Mouse.

Ideea de a fi tarat si macelarit in apa de un astfel de animal fioros este infioratoare. Daca multi crocodili ataca doar provocati, sunt si multi care se napustesc asupra oamenilor fara nici un rost. Totusi, mai degraba ai sanse sa castigi la Loterie decat sa fii muscat de un crocodil. Doar sase oameni au murit omorati de crocodili, fara sa-i fi provocat, intre 2005-2015. Caldura torida din vara te va ucide mai repede decat fulgerul. Nu numai ca este cald vara, insa se pot atinge pe Terra temperaturi chiar mai mari decat cele de la suprafata Soarelui. Fulgerul poate sa atinga temperaturi de pana la 30.000 de grade Celsius, cauzand arsuri severe si omorand cam 51 de oameni numai in SUA. Contrar credintei potrivit careia oamenii sunt loviti direct de fulger, fulgerul ajunge la corpul uman doar daca acesta se afla in preajma altui obiect atins deja de fulger. De aceea, cand e furturna si sunt fulgere trebuie sa ne adapostim in interiorul unei case sau al unui adapost. Cand sunteti in casa ar trebui sa verificati mai intai aerul conditionat si cat de cald e in casa, pentru ca mai mult de 600 de oameni mor anual in USA din cauza diferentelor de temperatura.

Odata ce temperatura creste alarmant, corpul incepe sa produca transpiratie, sangele e pompat in capilare pentru a radia caldura, iar tot sangele care ajungea in organele interne este pompat inspre straturile externe ale pielii. Oxigenul dispare din sange si nu mai permite organelor sa functioneze corect, corpul fiind mai greu de racit. Cand temperatura ajunge la 40 de grade, rinichii cedeaza, creierul cedeaza si poate surveni coma si decesul. La 49 de grade Celsius deja celulele sunt atacate si moartea este aproape.