Cum tratezi parul uscat?

Produse de ingrijire sunt in ziua de azi cu miile, tot ce trebuie sa stim este ce sa alegem sau cum sa alegem atunci cand ne aflam in fata oceanului deschis de sampoane, balsamuri si masti pentru par. In majoritatea cazurilor, parul uscat se rupe usor si este aspru la atingere si de cele mai multe ori foarte dificil de ingrijit. Un astfel de par este greu de pieptanat si are putin luciu. Parul normal este protejat de un strat de sebum, iar absenta acestui strat face parul subtire si poros.

Scalpul devine astfel aspru si poros in loc sa fie fin si uniform. Micile imperfectiuni din strat permit apei sa fie eliminata din interiorul firului de par, si astfel acesta se usuca. Pentru a avea un par cat mai frumos trebuie sa urmam unele sfaturi ale profesionistilor si sa nu uitam ca printre cele mai bune produse de ingrijire sunt si acele produse Londa pe care le vedem chiar in toate supermarketurile. Pentru a avea un par frumos care sa nu dea semne de fragilitate, trebuie sa urmam o regula de aur: sa ne tratam parul cu dragoste. Un tratament neglijent iti poate intinde parul prea tare, deteriorandu-l si mai mult. Apoi incearca sa iti descurci parul umed folosind un pieptene cu dintii rari inainte de a-l usca. Piaptana-l apoi cu grija. Parul ud sau umed este mai predispus la deteriorare.

Si pentru ca acele produse Londa profesionale sa aiba efect trebuie sa tii cont de faptul ca atunci cand te speli nu trebuie sa o faci cu apa excesiv de fierbinte, deoarece astfel de pot pierde si substantele naturale ale parului. Cel mai bine ar fi sa folosesti apa calduta. La final, ar trebui sa clatesti partea mai lunga a parului cu apa mai rece. Acesta va deveni mai fin si mai stralucitor.

Doua urme ale lumii de dincolo

Cu totii ne intrebam daca lumea de dincolo chiar exista. Oricat am fi de credinciosi tot ave,m suspiciuni si mereu afirmam retoric: “cine stie ce-o fi si dincolo”. Iata insa doua urme ale lumii de dincolo: James Worson, o disparitie misterioasa si urmele de diavol de pe acoperis, pe care le explicam imediat. Pe 3 septembrie 1873, un barbat numit James Worson a acceptat provocarea de a alerga intr-o cursa din orasul Leamington pana in Coventry, pe o distanta de 32 de kilometri, fiind cunoscut pentru abilitatile sale.

Doi prieteni, Hammerson Burns si Barham Wise, l-au urmat in trasuri. il puteau vedea pe Worson tot timpul, ba chiar acesta se mai intorcea din cand in cand sa schimbe cateva vorbe cu cei doi. La un moment dat, barbatul s-a impiedicat, scotand un tipat scurt. "A fost cel mai ingrozitor sunet pe care l-am auzit vreodata", a spus Wise. in loc sa cada, s-a evaporat insa complet inainte chiar sa atinga pamantul. Urmele picioarelor sale au ramas imprimate pe sol. De atunci, nu a mai fost niciodata vazut. Urme de diavol pe acoperis - in noaptea de 8 spre 9 februarie 1855 si cateva nopti mai tarziu, dupa o ninsoare scurta, au aparut urme ciudate de copite in zapada in orasul Devon. Acestea se intindeau pe o distanta de mai mult de 160 de kilometri, si, desi schimbau din cand in cand directia, erau in linie dreapta. Surprinzator, urmele au aparut si pe case, acoperisuri sau ziduri. Unii localnici au zis chiar ca au vazut o creatura cu infatisare diavoleasca prin oras, apoi s-au inarmat si au incercat sa prinda bestia, fara succes insa. Recent, pe 12 martie 2009, au aparut din nou aceleasi urme in oras. Tot un astfel de caz este si Felicia Felix-Mentor, un zombie la ferma. Ipotetic, Felicia Felix-Mentor a murit in 1907, dupa o boala subita despre care haitienii spun ca o fac cei ce au fost alesi sa devina zombie. in 1936, o femeie imbracata in haine vechi a fost gasita hoinarind pe strazi, cautand o ferma despre care spunea ca apartinea tatalui sau.

Proprietarii au identificat-o ca fiind Felicia Felix-Mentor, crezuta moarta de mult, iar sotul femeii a confirmat acest lucru. Din cauza starii sale precare de sanatate, a fost trimis la un spital de stat. Unul dintre doctori i-a descries astfel comportamentul: "Crizele sale de ras sunt lipsite de emotie si de cele mai multe ori vorbeste despre ea la persoana a treia. A pierdut complet notiunea timpului si este indiferenta la tot ce se intampla in jurul ei".