Cele mai tari oferte de revelion

Iata ca se apropie si cea mai asteptata zi din an de catre toata lumea sau mai bine zis cea mai importanta noapte din an si anume noaptea de revelion.

Romanii in special sunt un popor vesel care abia asteapta sa aiba un prilej de sarbatoare si abia asteapta sa se adune cu un motiv de distractie. Desigur - revelionul nu mai este petrecut in ziua de azi in stilul clasic, asa cum se obisnuia in vremea parintilor nostri, cu o mica sau mare adunare intr-un apartament, ci se sarbatoreste cu stil si cu mult fast in restaurante elegante, in hoteluri de lux sau in locatii la care putini visau in urma cu un deceniu. In ziua de azi, ca sa gasesti oferte de revelion in orasul tau, nu este deloc greu, ci chiar foarte simplu, cu o mica cautare in prealabil pe internet. Sau si mai bine, poti testa cateva restaurante cu o luna inainte si cu siguranta majoritatea organizeaza ceva anume in aceasta aseara.

Iar daca gasiti un restaurant preferat pe aceasta cale, cu siguranta veti gasi un meniu revelion ieftin exact acolo unde va doriti. Pretul meniurilor de revelion variaza intre 200 si chiar 600 de lei, in functie de cat de sofisticata este mancarea si in functie de cat de felul in care este servita bautura. De exemplu daca se face open bar atunci cu siguranta pretul va fi unul mai ridicat deoarece se va servi unlimited, iar daca se face cu un meniu prestabilit de bauturi, atunci pretul va fi unul scazut.

Partea buna in a-ti petrece revelionul la restaurant este ca nu trebuie sa gatesti acasa si nu mai faci nici un fel de deranj, nu trebuie sa iti faci griji ca mancarea nu va fi pe placul invitatilor, si nici nu trebuie sa te lipsesti de distractie pentru ca trebuie sa fii in picioare pentru a servi.

Ochii verzi si fardul de pleoape ideal

Ochii verzi de neuitat se impaca bine cu fardul purpuriu fiindca acesta le accentueaza culoarea, asadar cumpara mai multe nuante de fard de pleoape purpuriu si joaca-te cu ele pana gasesti combinatia preferata. Evita insa conturul de ochi negru si foloseste in locul lui contururi maro, espresso ori ciocolata cu lapte in timpul zilei.

Seara poti sublinia ochii verzi cu un contur auriu sau gri-carbune. Fardul de pleoape albastru nu este indicat, nici tonurile de argintiu. Cupru si auriu inchis sunt potrivite pentru ochii verzi si le accentueaza culoarea naturala. Indiferent de culoarea ochilor, trebuie sa alegi fardul de pleoape care iti vin bine. Constante precum culoarea pielii (care se schimba odata cu anotimpurile), culoarea parului si nuanta naturala a tenului sunt alti factori care te vor ajuta sa faci trierea unui fard de pleoape. Intotdeauna mai putin inseamna mai mult, deci nu exagera cu machiajul, fiindca scopul tau este sa scoti in evidenta anumite trasaturi, nu sa aplici cat mai mult fard, ca sa “ia ochii”.

Barbatii sunt atrasi de femeile care par nefardate, fiinca vor sa vada trasaturile naturale, privirea si textura pielii – tine minte asta atunci cand te fardezi.

Amenajarea camerei copiilor

Atunci cand copiii cresc si incep sa umble prin casa, trebuie sa amenajezi un spatiu dedicat in totalitate lor, de obicei in camera lor, un loc de joaca. Acesta va fi un loc total nou pentru copil, dar si foarte distractiv si placut chiar pentru adulti. Ideal ar fi ca cei mici sa aiba o camera destinata jocurilor, unde se pot manifesta liberi. In urmatorul articol, in scurte si simple pasaje, vom ilustra modul cum poti sa mobilezi o camera pentru copii, furnizandu-ti toate informatiile necesare si cateva sugestii utile despre cum poti efectua aceasta operatie in maniera cea mai rapida si simpla posibil.

Pentru inceput, asigura-te ca ai la indemana: cosuri de rachita, cutii de plastic, perne colorate, o biblioteca, un dulap, un tobogan si lampadarii. Natural, atunci cand ai copii, detii si tone de jucarii: daca nu dispui de o incapere pentru jocuri suficient de incapatoare, pentru a economisi putin spatiu, ar fi o buna idee sa dispui jucariile in cosuri de rachita sau sa le aranjezi in cutii de plastic sub pat. Umpleti camaruta cu perne colorate, in asa fel incat acestea sa actioneze pentru siguranta, pentru a atenua eventualele cazaturi ale micutilor tai. Pernele, fiind de culori diverse, dau o nota de voiosie acestei camere, iar copiii vor fi atrasi de aceste culori. Pentru copiii mai mari, care stiu sa citeasca si eventual sunt pasionati de geografie se poate agata pe perete o harta a lumii, se poate introduce in mobilier cate un scaun mai futurist si lampadarii neobisnuite agatate in plafon, o minge de plastic de forma mapamondului care se poate folosi ca un fotoliu. Coloreaza peretii camerei, cu desene reprezentand spatiul si adaugand corpuri din spatiu, astfel vei completa atmosfera. Daca dispui de o mansarda, poti amenaja aici camera copiilor. Umple spatiul disponibil cu doua librarii frumoase, asociindu-le cu pardoseala acoperita cu parchet. Daca nu ai suficient spatiu, poti proiecta o camera de joc ascunsa: a ascunde toate jocurile intr-un dulap, transformand partea interioara a usilor acestuia intr-o tabla de scris, va fi cu adevarat o idee originala. In cazul mansardelor este posibil ca eventualele constrangeri de spatiu sa te determine a apela la o firma ce produce mobilier la comanda, astfel incat sa introduci o mobila ce se incadreaza perfect in spatiile limitate.

O sala de joc colorata organizata in mansarda poate fi o idee geniala, fiind suficient sa folosesti putina imaginatie in decorare, de pilda, creaza un perete din rigips in centrul incaperii si realizeaza un tobogan acoperit, cu scari interne si gauri rotunde in perete. Infrumuseteaza camera cu lampi moderne si distractive prinse pe pereti, acestea vor da o nota in plus de design.

Alege combina frigorifica beko si ai cea mai noua tehnologie in propria bucatarie

Sanatatea noastra este pe primul plan indiferent de bugetul nostru lunar, asa ca trebuie sa facem orice pentru a ne-o mentine in perfecta stare. Primul lucru si cel mai simplu este sa avem grija ce mancam, si cum depozitam produsele cumparate de la supermarket. Fie ca alegem aparate frigorifice mai mari sau mai mici, congelatoare sau lazi frigorifice, trebuie sa stim ca modul in care functioneaza fiecare dintre aceste aparate si cat de bine le intretinem sunt particularitatile definitorii care ne pot salva de la o nenorocire. Din categoria de electrocasnice mari, simplu de folosit si sigure pentru depozitarea produselor face parte si combina frigorifica beko, cu 2 compresoare sau un singur compresor.

Noile modele de la Beko au acum si functie speciala anti-bacteriana HygION, una dintre cele mai moderne functii pe care le puteti gasi la o combina. Toti peretii aparatului sunt tratati cu ioni de argint, bacteriile nu se pot dezvolta in interior, iar intreg spatiu de depozitare este igienizat permanent. In functie de cate alimente punem in fiecare compartiment, cele doua compresoare pot functiona independent, asa ca putem opri congelatorul daca nu avem ce congela si poate merge doar frigiderul, dar si viceversa. Reglarea temperaturii este individuala in fiecare compartiment asa ca se poate economisi energie si proteja si mediul, in acelasi timp, fara a se face rabat de la calitate si eficienta.

Racitorul are dezghetarea automata, exista dozator de apa si capacitati de depozitare alimente de pana la 300 l si 100-150 volum congelator. Daca mai exista incorporata si tehnologia nofrost, prin care aerul circula si vaporii de apa sunt evacuati constant, combinele Beko se vor dovedi de un real folos in orice locuinta in care stau mai multi membri ai unei familii si este nevoie de spatiu mare pentru depozitarea alimentelor pe o luna sau doua.

Brian Zimmerman

Istoria este plina de regi care au primit puterea absoluta inainte de a deveni adulti. Dar desi Brian Zimmerman a capatat o putere mult mai mica decat cea a unui monarh, el a ajuns sa o aiba nu prin nastere, ci prin munca adevarata. In 1983, Zimmerman s-a lansat in cursa pentru primar in Crabb, Texas, cu o populatie de doar 225 indivizi. Pe atunci, avea doar 11 ani si nu stia prea multe despre politica.

Campania sa a fost ajutata insa de o retorica puternica precum „Primarul nu e acolo sa stea si sa-si faca griji pentru scaunul sau. El este acolo sa faca tot ce este mai bun posibil si mai bine pentru cetateni. Totusi, micul candidat nu a putut opri absorbirea Crabb de comunitatile mai mari din jurul sau. Cel putin a ramas cu faima nationala daca nu a putut sa faca mai nimic pentru oras si a devenit personaj de film-s-a turnat o pelicula Lone Star Kid cu James Earl Jones si produsa de Ron Howard. Zimmerman a fost totusi zgargit la vedere si a refuzat o invitatie a Good Morning, America spunand ca „nu sare in sus si in jos” la un post public de televiziune. Cu toate astea, multi au crezut ca un politician bun ca el ar fi facut orice sa fie sub lumina reflectoarelor cat mai mult posibil. In 1996, la doar 24 de ani, Zimmmerman a murit din cauza unui infarct.