Temele principale ale nuntii anului 2016

Viitorii miri, dar mai ales miresele, urmaresc cu sufletul la gura inca de la primele targuri de nunti ale anului principalele tendinte in ceea ce priveste orgnizarea celui mai important eveniment din viata lor, pentru a-si putea planifica fericitul eveniment in cele mai mici detalii. Pentru 2016 unele dintre ideile legate de nunta perfecta sunt atipice si surprinzatoare, altele sunt clasice, altele respira glamour, insa cu siguranta fiecare cuplu isi va gasi tema preferata.

Vintage – este una dintre temele cele mai populare pentru nunta anului 2016, o tema care poate fi folosita de la invitatii si marturii nunta si pana la tinutele mirilor. Daca va ganditi la aceasta tema, atentie sa armonizati toate detaliile in acest sens. Paietele, dantela si perlele sunt cuvinte de ordine pentru nunta, si nu numai in tinute, ci si in decoratiuni. Incercati sa integrati aceste materiale si in marturii cu stil, hand made, pentru invitati. Puteti opta, de asemenea, si pentru rame foto vintage, in nuante retro.

Verde natural – vegetatia luxurianta va fi foarte prezenta in cadrul nuntilor acestui an, de la arcade la intrare din plante verzi si pana la aranjamente florale longilinii pe mesele invitatilor. Practic este vorba despre o revenire a naturii in nuntile moderne. Pentru marturii puteti opta aici, de exemplu, pentu inele de servete, naturale sau pentru lumanari imbracate in ierburi interesante.

Boem – pentru persoane care nu tin foarte mult la eticheta si adora nuntile mai relaxate si casual, stilul boem este o alegere perfecta. Florile, penele, pampoanele sunt toate elemente ale acestui stil deloc rigid.

Pastel – departe de a fi vorba doar despre nuante si culori, nunta pastel tine mai degraba de o stare. Este vorba despre decoratiuni discrete, tinute ale mirilor in aceeasi nota, despre lumanari si baloane si flori dintre cele mai fine. Tema se mentine si pentru marturii, care pot fi foarte frumos asortate culorilor nuntii, fie ca vorbim despre clasicii saculeti cu bomboane, despre borcanele cu miere sau despre evantaie in culori pastel.

No comments:

Post a Comment