Dintre cele mai cool beneficii acordate de companiile IT

Hobby-uri si iesiri in echipa. Pentru a incuraja un echilibru intre munca si relaxare, multe companii it incearca sa sustina hobby-urile angajatilor lor. La Zynga, un dezvoltator de jocuri video, inginerii care se ocupa de proiectare pot sa se relaxeze intr-un spatiu unde se pot juca aproape orice joc. Ei se pot duce acolo oricand si isi pot rafina skill-urile legate de anumite jocuri si miscari, strategii. La Insomniac Games managementul ofera zile de privit la filme si floricele.

Birourile includ si facilitati unde angajatii pot sa faca diverse activitati fizice, basketball, voleyball. Dropcam ofera angajatilor plimbari gratuite cu elicopterul, o pasiune a CEO-ului. Cunoscut si sub numele de Dropcopter orice angajat primeste un voucher care ii permite sa faca o tura gratuita cu elicopterul in compania angajatilor prieteni sau a familiei. Si daca nu e suficient de cool aflati ca pilotul e tocmai CEO-ul companiei. Tumblr ofera o experienta mai putin riscanta: iesiri in echipa si refacerea unor vremuri medievale. Produse Apple „fara sfarsit”. Se pare ca Apple este propria planeta si noi toti orbitam in jurul sau. Desi toti au preferintele lor in materie de branduri, Apple si Google predomina pe piata. La Pinterest, site-ul de sharing photo, angajatii fac drumuri la Apple Store sa faca cumparaturi pentru Pinterest.

Tot ce poate ajuta la cresterea productivitatii trebuie sa fie in posesia angajatilor. Asa ca daca cineva crede ca are nevoie de cele mai noi tehnologii se duce repede la Apple Store si cumpara ce doreste. Exista si angajati care ofere mese calde celorlalti la orice ora. Indiferent ce i se cere angajatul respectiv va face toate placerile celorlati ca sa isi faca treaba cum trebuie si sa nu se simta neglijati.

No comments:

Post a Comment