Realizarea corecta a magazinului online, primul pas catre un profit garantat

Comertul electronic este sufletul tranzactiilor moderne. Orice firma care produce sau distribuie ceva are un magazin online, de pe internet se poate cumpara orice, crearea unui magazin online este foarte simpla, intrumentele de gestionare si platformele integrate permit un control eficient al resurselor, spatiul de stocare este aproape nelimitat, nu se platesc chirii uriase pe spatiu ca in offline. Calitatea tranzactiilor efectuate pe internet si numarul de utilizatori care intra intr-un magazin online si finalizeaza anumite comenzi depinde foarte mult si de modul de realizare magazin online. Degeaba investiti intr-un site de prezentare daca nu exista si optimizare, daca nu stiti cum sa atrageti clientii si sa ii determinati sa mai revina.

Concept24, companie de web development cu mai mult de 10 ani experienta pe piata de profil, va poate ajuta sa vindeti mai rapid si mai eficient prin intermediul unui website magazin online construit de la zero. Solutiile oferite sunt personalizate, echipa Concept24 este pregatita sa asigure cresterea vanzarilor, a productivitatii si reducerea costurilor operationale. In procesul de realizare magazin online echipa Concept24 utilizeaza metodologii moderne de lucru agile-scrum, tehnologii open source, PHP sau MySQL. Inainte de implementarea ideilor clientilor, firma asigura consultanta de specialitate in e-commerce, se vor lua in calcul o serie de criterii de conversie si de performanta, se va analiza business-ul, se vor stabili obiectivele, arhitectura de conversie. Dupa ce toate criteriile au fost definite, Concept24 va trece la realizarea designului responsive, original, personalizat, totul pentru a creste vanzarile in timp record. Administrarea site-ului magazin online va fi simpla, cu ajutorul unei platforme integrate performante, cu functionalitati personalizate.

Echipa Concept24 se va ocupa de popularea site-ului cu produse, stabilirea sectiunilor si subsectiunilor lui, introducere sau import informatii din ERP, stabilirea criteriilor de filtrare, branduri furnizori, preturi, imagini si video, sisteme de bannere etc. Magazinele online vor fi optimizate SEO, se vor gandi campanii Google AdWords si Facebook, se vor defini newslettere si promotii speciale pentru site. Doar asa magazinul dvs. online va avea un numar mare de vizitatori, trafic asigurat si vanzari care va vor aduce profit luna de luna.

Un soc electric este de preferat in locul a 15 minute de singuratate

Imaginati-va pentru un minut ca nu aveti nimic de facut, nu aveti unde sa va duceti si nici nu aveti cu cine vorbi. Singura dvs. sarcina ar fi sa stati singurei intr-o camera si sa va ganditi, sa visati cu ochii deschisi. Orice puteti face, doar sa fie doar in capul vostru. Suna extraordinar? Psihologii de la Harvard au condus o serie de 11 studii care au demonstrat ceva surprinzator. Pentru multi dintre noi nu e asa de placut si cool si mai degraba am face altceva, chiar daca singurul lucru pe care-l putem face este cam…dureros. Au testat oameni cu varsta cuprinsa intre 18 si 77 de ani si li s-a cerut sa stea intr-o camera pentru 6 pana la 15 minute. Indiferent de varsta, rezultatele au fost aceleasi. Oamenilor le-a venit greu sa se gandeasca, sa se concentreze, a fost neplacut, nebunesc de greu. Cei care au fost pusi in camere unde nu aveau nimic cu ce sa isi omoare timpul s-au simtim iritati si distrasi, nu se puteau concentra deloc. Cand erau acasa, multi dintre ei ascultau muzica sau se jucau la telefon. Experimentul a devenit epic atunci cand unicul lucru pe care-l aveau la dispozitie era un buton care le administra un soc electric cand era apasat. Chiar daca multi ar fi dat bani pentru a nu fi electrocutati, 67% dintre participanti erau coplesiti de lipsa de input senzorial ca au ales sa se electrocuteze de placere in loc sa stea singuri cu ei insisi timp de 15 minute.

Temele principale ale nuntii anului 2016

Viitorii miri, dar mai ales miresele, urmaresc cu sufletul la gura inca de la primele targuri de nunti ale anului principalele tendinte in ceea ce priveste orgnizarea celui mai important eveniment din viata lor, pentru a-si putea planifica fericitul eveniment in cele mai mici detalii. Pentru 2016 unele dintre ideile legate de nunta perfecta sunt atipice si surprinzatoare, altele sunt clasice, altele respira glamour, insa cu siguranta fiecare cuplu isi va gasi tema preferata.

Vintage – este una dintre temele cele mai populare pentru nunta anului 2016, o tema care poate fi folosita de la invitatii si marturii nunta si pana la tinutele mirilor. Daca va ganditi la aceasta tema, atentie sa armonizati toate detaliile in acest sens. Paietele, dantela si perlele sunt cuvinte de ordine pentru nunta, si nu numai in tinute, ci si in decoratiuni. Incercati sa integrati aceste materiale si in marturii cu stil, hand made, pentru invitati. Puteti opta, de asemenea, si pentru rame foto vintage, in nuante retro.

Verde natural – vegetatia luxurianta va fi foarte prezenta in cadrul nuntilor acestui an, de la arcade la intrare din plante verzi si pana la aranjamente florale longilinii pe mesele invitatilor. Practic este vorba despre o revenire a naturii in nuntile moderne. Pentru marturii puteti opta aici, de exemplu, pentu inele de servete, naturale sau pentru lumanari imbracate in ierburi interesante.

Boem – pentru persoane care nu tin foarte mult la eticheta si adora nuntile mai relaxate si casual, stilul boem este o alegere perfecta. Florile, penele, pampoanele sunt toate elemente ale acestui stil deloc rigid.

Pastel – departe de a fi vorba doar despre nuante si culori, nunta pastel tine mai degraba de o stare. Este vorba despre decoratiuni discrete, tinute ale mirilor in aceeasi nota, despre lumanari si baloane si flori dintre cele mai fine. Tema se mentine si pentru marturii, care pot fi foarte frumos asortate culorilor nuntii, fie ca vorbim despre clasicii saculeti cu bomboane, despre borcanele cu miere sau despre evantaie in culori pastel.

Sensibilitate morala

Jocurile video de moralitate sunt o idee relativ noua. In joc poti alege daca sa fii rau sau bun, iar alegerile tale afecteaza sfarsitul jocului. Din 2016, jocuri precum BioShock sau Undertale au inceput sa fie foarte populare si sa aiba review-uri foarte bune. Cu fiecare decizie luata de jucatori, jocul se va schimba total, povestea nu va mai fi aceeasi de la inceput pana la final. Insa cum vor afecta aceste modificari comportamentul uman. Stiinta are raspunsul. Un studiu facut de americani a dezvaluit ce urmari au aceste modificari de scenariu. Ei le-au cerut participantilor sa joace anumite jocuri de actiune fie in pielea teroristilor, fie in piele politiei. Jocul ii informa pe jucatori despre motivatiile si scopurile personajelor. Dupa ce au terminat jocurile, participantii au completat niste chestionare legate de vina si rusinea fata de ce au facut in joc. Cei care erau de partea teroristilor aveau remuscari mai puternice decat cei care erau de partea politistilor. Asta i-a surprins pe cercetatori pentru ca se asteptau sa existe o insensibilitate la violenta si violari de ordin moral. Cei care au dezvoltat comportamente negative in joc erau mai sensibili la raul din lume. Insa nu se intampla acest lucru decat daca se simteau vinovati de la inceput.