Distributia de pliante este mai simpla si mai eficienta cu Sameday

Fie ca aveti o campanie ce include o componenta puternica de promovare sau pur si simplu doriti sa va faceti cunoscuta afacerea sau serviciile distributia de pliante este metoda cea mai eficienta si mai usoara prin care puteti ajunge la publicul dvs. tinta. De obicei, pliantele sunt plasate in cutiile postale sau sunt inmanate direct locatarilor, agatate de usa. Prin distributie pliante in zonele targetate, acolo unde se afla indivizi din publicul tinta, companiile pot sa isi dezvolte baza de date cu clienti mult mai rapid, fiecare pliant ajunge in mana celui care trebuie sa-l citeasca, acesta poate reveni asupra lui ori de cate ori doreste, il poate pastra. Serviciile de distributie pliante pot fi foarte utile si atunci cand doriti sa impartiti flyere sau mostre in locuri aglomerate, pe strada, intr-un spatiu inchis, dar si atunci cand vreti sa popularizati o anumita oferta direct pe parbrizele masinilor.

Cu Sameday, firma de curierat rapid cu o gama larga de servicii dedicate companiilor si persoanelor fizice, distributia de pliante promotionale sau de prezentare este mult mai simpla, pliantele ajung in cutiile postale, sunt livrate direct indivizilor din publicul tinta sau sunt agatate de usile acestora. In cazul distributiei in zone cu multa lume, unde impactul campaniei promotionale este mult mai mare, echipa Sameday asigura o distributie eficienta, stradal si indoor, precum si pe parbrizele masinilor din zona, totul ca dvs. sa puteti ajunge mai repede la clientii vizati. Avantajul colaborarii cu Sameday tine de o rata de distributie de 95% si de faptul ca aceasta acoperira peste 12.000 de localitati. In bazele de date se afla momentan peste 4 milioane de cutii postale, asa ca orice campanie de marketing direct targetat este eficientizata prin corelarea informatiilor legate de puterea de cumparare, proximitatea fata de magazine sau fata de competitie. Prin intermediul Intelligent Geotargeted Dropmail echipa Sameday genereaza harti si planuri de distributie tinand cont de target, numar pliante si pozitionare, echipa cu experienta de peste 10 ani incepand imedit implementare campaniei, dupa consultarea cu cei care isi doresc distributia pliantelor.

La nevoie se pot oferi solutii personalizate, spatiile de depozitare sunt suficient de mari ca sa tina la un moment dat un numar mare de pliante, anual fiind distribuite peste 400 milioane pliante si aproape 40 milioane plicuri adresate. Asadar, cu Sameday distributia de pliante este un proces mult simplificat, rezultatele sunt cuantificabile imediat, aveti control total asupra campaniei de marketing.

Kathy Bush

Pe cand Jennifer Bush avea opt ani a fost spitalizata deja de 200 de ori si a suportat peste 40 de proceduri medicale, operatii, tratamente. Avea probleme cu sistemul imunitar, cu sistemul digestiv si mai multe crize. Apendicul, intestinul subtire, o parte din el, si vezica biliara i-au fost extirpate. Dupa fiecare vizita a mamei sale, fetita era din ce in ce mai rau, asa ca asistentele medicale incepusera sa devina suspicioase.

Mama fetitei fusese vazuta ca ii dadea acesteia o substanta pe cale bucala, cu ajutorul unei seringi. In 1996 a fost arestata dupa ce alta sora medicala a facut plangere impotriva sa. La cateva zile dupa arestarea mamei sale, copila a fost dusa la un spital unde i s-au aplicat tratamente pentru nutritie defectuoasa. Socant, fetita se hranea singura cand nu era mama sa prezenta, asa ca i-au scos tubul prin care era alimentata de zile bune.

A fost plasata la o familie si a inceput sa fie din ce in ce mai bine. In 1999, mama fetitei a fost condamnata si a ispasit trei ani din cei cinci primiti, fara a avea voie la iesire sa aiba contact cu fata ei. In 2005, fetita a putut sa isi vada si mama si nu credea ca aceasta i-ar fi putut face rau.