Alege combina frigorifica beko si ai cea mai noua tehnologie in propria bucatarie

Sanatatea noastra este pe primul plan indiferent de bugetul nostru lunar, asa ca trebuie sa facem orice pentru a ne-o mentine in perfecta stare. Primul lucru si cel mai simplu este sa avem grija ce mancam, si cum depozitam produsele cumparate de la supermarket. Fie ca alegem aparate frigorifice mai mari sau mai mici, congelatoare sau lazi frigorifice, trebuie sa stim ca modul in care functioneaza fiecare dintre aceste aparate si cat de bine le intretinem sunt particularitatile definitorii care ne pot salva de la o nenorocire. Din categoria de electrocasnice mari, simplu de folosit si sigure pentru depozitarea produselor face parte si combina frigorifica beko, cu 2 compresoare sau un singur compresor.

Noile modele de la Beko au acum si functie speciala anti-bacteriana HygION, una dintre cele mai moderne functii pe care le puteti gasi la o combina. Toti peretii aparatului sunt tratati cu ioni de argint, bacteriile nu se pot dezvolta in interior, iar intreg spatiu de depozitare este igienizat permanent. In functie de cate alimente punem in fiecare compartiment, cele doua compresoare pot functiona independent, asa ca putem opri congelatorul daca nu avem ce congela si poate merge doar frigiderul, dar si viceversa. Reglarea temperaturii este individuala in fiecare compartiment asa ca se poate economisi energie si proteja si mediul, in acelasi timp, fara a se face rabat de la calitate si eficienta.

Racitorul are dezghetarea automata, exista dozator de apa si capacitati de depozitare alimente de pana la 300 l si 100-150 volum congelator. Daca mai exista incorporata si tehnologia nofrost, prin care aerul circula si vaporii de apa sunt evacuati constant, combinele Beko se vor dovedi de un real folos in orice locuinta in care stau mai multi membri ai unei familii si este nevoie de spatiu mare pentru depozitarea alimentelor pe o luna sau doua.

No comments:

Post a Comment