Anvelope iarna noi sau second? Care sunt mai bune?

Daca la anvelope de vara sau cele Mud Terrain achizitia tine de optiunile personale, de mofturi, in cazul unor anvelope iarna primeaza necesitatea si siguranta sofatului, asa ca ele trebuie montate neaparat dupa 1 noiembrie al fiecarui an. De asemenea, nu e nevoie sa vina 1 noiembrie pentru a avea montate anvelope iarna, pentru ca, in conformitatea cu legislatia actuala din tara, ele trebuie sa fie prezente si montate foarte bine atunci cand se intalnesc portiuni de drum pe care zapada sau poleiul au pus stapanire.

Desi multi sunt de parere ca niste anvelope iarna merg folosite si vara, nu este recomandat acest lucru pentru simplul fapt ca materialul din care sunt facute se face prea moale vara si se uzeaza rapid, iar iarna aderenta nu mai e asa de buna. Cei care au SUV-uri sau 4X4 trebuie sa-si ia anvelope speciale pentru sezonul de iarna, mai late si mai mari in volum, pentru a ramane masina stabila in orice conditii. Marea greseala pe care o fac soferii este sa cumpere anvelope iarna second hand, de multe ori prea uzate si de o calitate indoielnica, numai de dragul de a economisi cativa lei. Pericolul la care se expun este cu atat mai mare cu cat aceste anvelope pot avea defecte ascunse, pot fi reconditionate prost si va pot lasa in zone in care sa fie foarte greu sa fiti ajutat-de exemplu, o zona unde pe carosabil sunt troiene de zapada. De aceea, cea mai buna varianta ramane anvelopa originala de la producatori renumiti, cumparata online, cu anumite reduceri si dupa o consultare cu echipa care se ocupa de vanzari. http://anvelopejantealiaj.ro/, cel mai bun si mai aprovizionat magazin online de anvelope, accesorii si lanturi antiderapante, are cea mai variata oferta de anvelope de iarna pentru masini obisnuite, pentru 4X4, sau anvelope allseasons pentru orice autovehicul.

Nokian, Pirelli, Michelin, Continental sau Dunlop sunt doar cativa producatori de anvelope iarna ale caror produse exista in oferta curenta a magazinului, lor adaugandu-li-se Aez, Dezent, Dotz, Enzo sau Breyton, mari producatori de jante de tabla si aliaj pentru orice tip de masina. Comenzile facute online sau la telefon ajung la clienti in maxim trei zile lucratoare, cel mai devreme in 24 de ore, prin curier, in conditii speciale de transport, pentru a nu se deteriora. Daca sunteti din Ploiesti, puteti sa ridicati cauciucurile direct de la sediul firmei.

No comments:

Post a Comment