Realizarea corecta a magazinului online, primul pas catre un profit garantat

Comertul electronic este sufletul tranzactiilor moderne. Orice firma care produce sau distribuie ceva are un magazin online, de pe internet se poate cumpara orice, crearea unui magazin online este foarte simpla, intrumentele de gestionare si platformele integrate permit un control eficient al resurselor, spatiul de stocare este aproape nelimitat, nu se platesc chirii uriase pe spatiu ca in offline. Calitatea tranzactiilor efectuate pe internet si numarul de utilizatori care intra intr-un magazin online si finalizeaza anumite comenzi depinde foarte mult si de modul de realizare magazin online. Degeaba investiti intr-un site de prezentare daca nu exista si optimizare, daca nu stiti cum sa atrageti clientii si sa ii determinati sa mai revina.

Concept24, companie de web development cu mai mult de 10 ani experienta pe piata de profil, va poate ajuta sa vindeti mai rapid si mai eficient prin intermediul unui website magazin online construit de la zero. Solutiile oferite sunt personalizate, echipa Concept24 este pregatita sa asigure cresterea vanzarilor, a productivitatii si reducerea costurilor operationale. In procesul de realizare magazin online echipa Concept24 utilizeaza metodologii moderne de lucru agile-scrum, tehnologii open source, PHP sau MySQL. Inainte de implementarea ideilor clientilor, firma asigura consultanta de specialitate in e-commerce, se vor lua in calcul o serie de criterii de conversie si de performanta, se va analiza business-ul, se vor stabili obiectivele, arhitectura de conversie. Dupa ce toate criteriile au fost definite, Concept24 va trece la realizarea designului responsive, original, personalizat, totul pentru a creste vanzarile in timp record. Administrarea site-ului magazin online va fi simpla, cu ajutorul unei platforme integrate performante, cu functionalitati personalizate.

Echipa Concept24 se va ocupa de popularea site-ului cu produse, stabilirea sectiunilor si subsectiunilor lui, introducere sau import informatii din ERP, stabilirea criteriilor de filtrare, branduri furnizori, preturi, imagini si video, sisteme de bannere etc. Magazinele online vor fi optimizate SEO, se vor gandi campanii Google AdWords si Facebook, se vor defini newslettere si promotii speciale pentru site. Doar asa magazinul dvs. online va avea un numar mare de vizitatori, trafic asigurat si vanzari care va vor aduce profit luna de luna.

No comments:

Post a Comment