Curata piscina cu aspiratoare piscina si ai timp si de un gratar

Daca ai piscina la casa stii prea bine cat de greu este sa o cureti manual, cat timp iti ia si cat de obosit te simti la terminarea operatiunii meticuloase de igienizare. Zecile de minute pierdute in piscina pot fi folosite pentru relaxare datorita noilor roboti pentru curatarea piscinelor rezidentiale, comerciale de la Roboutique. Aceste aspiratoare piscina sunt mult mai eficiente decat o curatare manuala, pot ajunge in locurile greu accesibile, isi termina treaba foarte rapid si se intretin usor.

Consumul de energie electrica este redus, se pot scoate imediat din piscina dupa ce isi termina treaba, unele modele de pe Roboutique au si sistem de ridicare si carucior, pana la trei motoare, vorbim de modele noi cu eficienta excelenta indiferent cat de mare e piscina. Fie ca ne referim la bazine ingropate private sau neingropate cu pereti stabili, la piscine dreptunghiularea sau ovale, libere, acoperite cu suprafete din folie, gresie, poliester ori PVC, micile aspiratoare piscina le curata in timp record utilizand o aspiratie ciclonica. Toate impuritatile din piscina dispar, deschiderea mare de aspirare garanteaza o igienizare perfecta a suprafetelor, apa este evacuata prin spatele robotului, ventilatorul din spate imbunatateste mult puterea de aspirare. Pentru orientarea in spatiu robotii pentru curatarea piscinelor au senzori 3D de orientare astfel incat sa nu aiba nevoie de interventia dvs. pe parcursul operatiunilor complicate de curatare a suprafetelor (podea, pereti, linia apei).

Periile din dotare si accesoriile care pot fi cumparate din magazinul online contribuie la o curatare rapida si sigura a piscinelor fara efort si cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie. Filtrele speciale retin pana si cele mai fine particule, se curata usor, sunt foarte rezistente, rezista la uzura si se pot inlocui cu unele noi atunci cand nu isi mai fac treaba cum trebuie. Robotii pentru piscina au garantie, se livreaza rapid, rezista la variatiile de temperatura si umiditate, sunt potriviti pentru aproape orice fel de piscina, randamentul fiind mai bun decat in cazul unei igienizari manuale.

No comments:

Post a Comment