Barbatii pe tocuri?

Nu prea mai port tocuri. Insa era o perioada cand nu ieseam din casa fara tocuri. Si mereu al meu avea ceva de comentat. Uite ca nu te tin tocurile, ca prea starmb calci, sau alte comentarii de acest gen. Barbatii astia, nu stiu sa aprecieze faptul ca o femeie e in stare sa faca 100 de kilometri alergand pe tocuri.
 
Tare as vrea sa vad un barbat catarat pe tocuri de 20 de cm, fugind sa prinda un autobus. Sau un taxi. Facem pariu ca in secunda 2, ar pupa asfaltul? Noua ne e usor, ne-am obisnuit. Stim ce fel de tocuri sa purtam daca vrem sa stam in picioare 10 ore, sau daca vrei doar sa impresionezi. Barbatii nu stiu ca a purta tocuri e o adevarat arata. Eu nu cred ca e in stare nici un barbat sa stea pe tocuri 8 ore si sa faca tot ce facem noi. Adica.te trezesti dimineata, sari in pantofi si mergi la munca. Pe tocuri, evident. Daca ai norocul sa fie o zi calda si sa ti se umfle picioarele, sa te vad atunci baiete :)).  Ca nu cred ca ti-ai mai putea da jos pantoful. Sau si mai rau nu l-ai mai putea incalta :)))). Apoi dupa ce programul de munca s-a incheiat, tot pe tocuri hai acasa, si nu uita sa intri si in piata sa mai cumperi una alta. Facem pariu ca de indata ce ajunge in casa se arunca pe canapea si arunca papucii cat colo?
 
Asa ca dragi barbati, data viitoare cand aveti ceva de comentat despre lungimea, grosimea, inaltimea tocului, ganditi-va ca pentru noi e o arta, pentru voi e doar un toc.

No comments:

Post a Comment