Cadoul potrivit

Orice cadou este o buna ocazie de a face fericit pe cel de langa tine si de a-i aduce un zambet pe chip. Farmecul se ascunde sub intentia de a darui iar detaliile stau sub semnul incercarii si a binevointei. Variantele sunt nenumarate si intotdeauna gasim topuri despre cadourile perfecte: lenjerii de pat, ceasuri, accesorii personalizate, bijuterii etc. Ideile sunt numeroase iar ele trebuie sa se plieze pe situatie in funtie de personalitatea celui pe care dorim sa-l impresionam.

Desi a face un cadou marcheaza de regula o sarbatoare, bucuria este mai mare cand ni se ofera ceva fara a  puncta un eveniment anume. Cu toate acestea cadourile sunt alese in functie de ocazie. Ideea oferirii unei lenjerii de pat poarta amprenta utilitatii si a familiei. Acest cadou este potrivit pentru tinerii casatoriti sau pentru cine inaugureaza o casa noua.

O zi obisnuita a unei vieti obisnuite este animata de micile gesturi ale caror insemnatate este particularizata de noi insine prin dorinta de a darui. Dupa cum se si spune ca daruind vei dobandi, exista o relatie stransa intre ceea ce oferi si ceea ce primesti. Daruiesti bijuterii primesti un zambet, daruiesti carti primesti povete, daruiesti lenjerii de pat privesti un chip odihnit. Prezenta unei bune dispozitii aduce cu ea vitalitatea.

Bucuria de a primi si bucuria surprizei este cea a copilului zadarnicit de acest limbaj minunat al pretuirii, al gandului ca pentru cineva, inseamna ceva. Cum nu toate darurile provin din magazin exista o apreciere mai mare pentru cele create manual, pentru cele care s-a folosit propria imaginatie si proiectie asupra cadoului. Bineinteles ca un dar nu suplineste sentimentele nimanui insa el este o dovada de afectiune. Nu doar cadoul in sine conteaza, ci si mometul creat pentru a-l inmana, precum si gestul. Logica nu poate fi contrazisa cum pretuirea nu poate fi cumparata.

No comments:

Post a Comment