Transferuri de la aeroport

Judetul Cluj s-a clasat in topul primelor judete din tara in care nivelul de trai este mai ridicat iar indicatorii economico-sociali reflecta o speranta de viata mai mare si o productivitate ridicata. Asadar, analogia cu firmele care au avut o contributie in obtinerea acestor rezultate aduce in atentie calitatea produselor si serviciilor livrate.

Aeroportul Cluj care deserveste peste 1.000.000 de clienti pe an, ofera competitivitate si profesionalism atat la nivel national cat si european reprezentand unul dintre punctele importante ale orasului. Cresterea traficului de pasageri a determinat si o crestere a cererii de inchiriri auto. Fie ca a fost vorba de turisti sau de persoane delegate sa calatoreasca in interes de serviciu s-a facut simtita si nevoia deplasarii ulterioare. Astfel a fost necesara aparitia si oferirea de servicii profesionale pe aceasta noua nisa.

Piata de rent a car cluj aeroport cunoaste o dinamica in ultimii 2 ani atat in cresterea solicitarilor cat si a ofertelor existente pe acest segment. Extinderea parcului auto a firmelor ce activeaza in acest domeniu a facut posibila satisfacerea cat mai multor pretentii.

Majoritatea companiilor de rent a car au in vedere optimizarea deservirii pasagerilor din aeroport precum si acoperirea principalelor orase din tara. Transferurile de la terminal catre hoteluri sau invers ofera prin intermediul acestei piete un confort psihic clientului ce nu mai este nevoit sa-si puna problema transportului. Astfel intr-o atmosfera confortabila se poate ajunge usor intr-una din aceste locatii.

Transferurile pot fi efectuate si cu limuzina sau autoturism cu sofer. Alegerea masinii potrivite nevoilor proprii ramane decizia clientului. Transportul de la aeroport catre orice locatie din tara sau doar in orasul in care s-a planificat deplasarea presupune economie de timp si cresterea confortului. De asemenea, nesiguranta ca nu se va ajunge la timp la aeroport este contracarata de aceasta piata de rent a car.

No comments:

Post a Comment