Ce este zeolitul si cum ne ajuta

Zeolitul supranumit si “piatra care fierbe”. Este un mineral foarte bun pentru organism, fiind format din mai multi componenti, iar aici aducem aminte de: sodiu, magneziu,  potasiu cat si aluminosilicati de calciu. Zeolitul este foarte bun pentru organismul nostru deoarece el are o capacitate incredibila de a atrage metalele din corpul uman. Are in componenta sa un grup de minerale care este unic si are o structura similara unui fagure.

Prin folosire de zeolit, puteti sa eliminati astfel substantele radioactive din organism, dar si metalele grele. In cazul in care aveti un virus de care nu puteti scapa sau foarte multe toxine in organism, de asemenea puteti folosi zeolit. Acesta este considerat si un supliment alimentar, elimina toxinele din organism si totodata ajuta la deblocarea unor cai de acces. Daca aveti afectiuni pe piele, diverse boli care se vad la nivelul epidermei, puteti face un tratament cu zeolit pe care il gasiti si la preturi destul de bune, online, iar in functie de comanda pe care o faceti puteti sa beneficiati si gratuitati. Pentru o detoxifiere buna si de durata a organismului, zeolit este cea mai buna varianta,  iar pentru eventualele iritatii, leziuni majore la nivelul epidermei de asemenea puteti folosi aceasta varianta.

Totodata, merita mentionat ca zeolitul are in componenta sa clinoptilolit, acesta ajutand foarte mult la bolile de la nivelul intestinului, la bolile de natura metabolica in general. Proprietatile cele mai cunoscute ale clinoptilolitului din zeolit sunt: catalizeaza foarte bine, poata sa absorba foarte bine, aducand echilibru in organism, poate sa produca foarte bine schimbul de cationic, este cunoscut ca un fel de sita, zeolitul fiind adesea numit  “sita moleculara”, iar structura sa rigida si tridimensionala nu face decat bine asupra organismului atragand metalele grele sau diverse substante radioactive. Ca sa va convingeti nu trebuie decat sa incercati.

No comments:

Post a Comment