Teorii ale conspiratiei despre controlul mintii

Iluminatii (The Illuminati) iti patrund in cap cu videoclipuri „rele”. Printre toti cei care cred ca lumea e controlata de „iluminati” exista o factiune care crede ca ei folosesc MMC-ul (Monarch Mind Control) pentru a crea slavi si ii afiseaza pe tv cu simboluri care le desavarsesc planul. Metoda MMC traumatizeaza individul pana cand nu mai are contact cu realitatea, ducand la aparitia personalitatilor multiple si schizofreniei.

Persoana care practica aceasta metoda pe altii poate face uz de indicii pentru a face sclavii sa faca tot ce vrea. Desi nu exista nicio dovada in acest sens, unii teoreticieni prefera sa se aplece asupra videoclipurilor pentru a scoate in evidenta controlul total al „iluminatilor” asupra lumii. S-a ajuns pana intr-acolo incat sa se intepreteze fiecare simbol aparut aleatoriu prin videoclipuri ca fiind un semn al implicarii „iluminatilor” in controlul mintii umane. Un om de stiinta chiar a analizat un videoclip in care actiunea avea loc intr-o institutie unde erau tratati bolnavii mintal si a intepretat tot ce vedea ca o dovada clara a sclaviei la care se poate ajunge prin metoda MMC. La alte videoclipuri pop a lansat ipoteza ca sunt doar niste mesaje secrete raspandite in lume de „iluminati”. Zombii-sclavi din Haiti. Inainte ca zombii sa fie asa de populari si sa apara zeci de filme marsand pe aceasta idee, ei erau cunoscuti din mitologie de catre locuitorii din Haiti. Potrivit localnicilor, daca mori in circumstante violente, ucis sau te sinucizi, sa spunem, sufletul tau nu poate trece Dincolo imediat, asa cum se intampla in cazul mortii „bune”. Vrajitorii pot controla aceste suflete dezorientate si le pot reintoarce in corpurile lor. Asa apar zombii-sclavi.

Teama care a predominat mult timp a fost ca vrajitorul ucide oameni doar pentru a le controla sufletul si a ii transforma in niste „drone” fara discernamant. Teoria a reaparut atunci cand a fost descoperita o pulbere magica care putea face din oricine un zombi. Pulberea a fost creata de un etnobotanist, Wade Davis, pe cand era in Haiti, si continea o neurotoxina care paraliza tot corpul si te lasa fara suflare, apoi te transforma in zombi. Din fericire, Davis nu a avut cum sa-si testeze spusele si nu a putut reproduce pulberea pe care el spunea ca a obtinut-o in laborator. Pana si subiectii care au fost martori la producerea miraculoasei pulberi si la efectele ei erau fie bolnavi psihici, fie minteau de nu mai puteau.

No comments:

Post a Comment