Din gluma in masina

Aflandu-ne in secolul vitezei stam si ne intrebam adesea ce este mai bine sa avem: o masina rapida care ne manaca salariul sau o masina inceata care sa ne ajute sa ne marim salariul sau cel putin sa il tinem constant?! Masina este ca si femeia - se grabesc sa spuna multi barbati - adica cu cat o tii mai mult cu atat devine mai inutila.

Desigur, trebuie sa gustam si gluma aici cu riscul de a nu aduce cumva o ofensa cuiva cat si cu scuzele de rigoare. Oamenii inventeaza adesea poante si se stie ca romanii sunt un popor de oameni glumeti. In orice caz o masina - cel putin dupa ar spune unii - trebuie sa fie propria ta imagine, asadar daca esti un om dur va trebui neaparat sa ai o masina la fel de dura si invers. Desi in prezent vedem multe rasturnari de situatie pe sosea si daca stam sa judecam dupa aparente, probabil ca multe femei sau multi barbati conduc masini din anumite nevoi compensatorii. Daca nu ai o masina care sa te reprezinte, ci una care sa te ajute sa iti faci treaba si vrei sa te deplasezi de exemplu in Sibiu, atunci solutia e simpla. Inchiriezi o masina repede de pe un site de inchirieri auto Sibiu, lucru care se rezolva destul de rapid, depui doua acte dintre care unul sa fie permisul de conducere si poti pelca cu masina care iti place acasa sau unde vrei tu sa te vada lumea.

Problema cu masina visurilor noastre este ca din pacate - multi in ziua de azi conduc o masina mai scumpa decat apartamentul in care locuiesc, si risca sa fie dati in judecata pentru datorii. Nu lucrul acesta ne intereseaza pe noi, ci faptul ca poti inchiria masini de lux pentru momentele in care vrei sa te simti si mai bine si mai special.

No comments:

Post a Comment