Cursuri de limba franceza

Franceza este una dintre cele mai importante limbi, atat din Europa cat si din intreaga lume, fiind una din limbile oficiale ale organizatiilor si comitetelor internationale. Limba franceza este vorbita pe cinci continente diferite, fiind astfel una dintre cele mai utile limbi pentru calatorii.  Franta este a doua cea mai vizitata locatie turistica din lume, si atrage peste 70 milioane de vizitatori pe an. Alte destinatii majore unde locuitorii vorbesc limba franceza : Caraibe, Europa, Canada, precum si parti din Africa si Asia.

De ce ar trebui sa inveti limba franceza?

Franceza este o limba raspandita pe piata muncii. Abilitatea de a comunica in limba franceza este un avantaj pe piata internationala a locurilor de munca. Franta este un partener economic important, situandu-se pe locul 5 in topul celor mai dezvoltate tari din lume si pe locul 3 in topul investitiilor straine. O cunoastere temeinica a limbii franceze ofera oportunitati de lucru atat in cadul companiilor din Franta, cat si in alte tari francofone, precum Canada, Elvetia sau Belgia.

Limba franceza in sistemul de invatamant superior. Vorbirea limbii franceze ofera oportunitati de studiu la scoli de afaceri si universitati franceze de renume, clasate in topul celor mai mari institutii de invatamant din Europa si din intrega lume. Studentii cu un nivel bun de cunoastere a limbii franceze sunt eligibili pentru inscrierea in cadrul unor cursuri postuniversitare din Franta sau pentru obtinerea burselor de studiu.

Limba franceza poate fi invatata foarte usor. Franceza este o limba usor de invatat. Exista mai multe tehnici de predare, care fac invatarea limbii franceze sa fie placuta, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Nu este nevoie de prea mult timp pentru a ajunge un bun vorbitor de limba franceza.

Limba franceza pe internet. Dupa engleza si germana, franceza este a treia cea mai utilizata limba pe Internet, inaintea limbii spaniole. Capacitatea de a intelege limba franceza ofera un mod alternativ de a privi lumea, prin comunicarea cu vorbitorii de limba franceza de pe toate continentele.

Cursuri de limba franceza la Scoala Engleza Craiova

Scoala Engleza Craiova organizeaza cursuri de limba franceza pentru toate nivelurile de pregatire si pentru toate varstele, pe suport digital, la curent cu metodele moderne de predare a limbii franceze, predate de profesori cu studii de specialitate si cu experienta in lucrul cu adultii si copiii.

Scoala Engleza Craiova ofera, de asemeni, si module de limba franceza de specialitate, pentru limbaj medical, care se adreseaza medicilor, infirmiereleor sau asistentelor.

No comments:

Post a Comment