Cum tratezi parul uscat?

Produse de ingrijire sunt in ziua de azi cu miile, tot ce trebuie sa stim este ce sa alegem sau cum sa alegem atunci cand ne aflam in fata oceanului deschis de sampoane, balsamuri si masti pentru par. In majoritatea cazurilor, parul uscat se rupe usor si este aspru la atingere si de cele mai multe ori foarte dificil de ingrijit. Un astfel de par este greu de pieptanat si are putin luciu. Parul normal este protejat de un strat de sebum, iar absenta acestui strat face parul subtire si poros.

Scalpul devine astfel aspru si poros in loc sa fie fin si uniform. Micile imperfectiuni din strat permit apei sa fie eliminata din interiorul firului de par, si astfel acesta se usuca. Pentru a avea un par cat mai frumos trebuie sa urmam unele sfaturi ale profesionistilor si sa nu uitam ca printre cele mai bune produse de ingrijire sunt si acele produse Londa pe care le vedem chiar in toate supermarketurile. Pentru a avea un par frumos care sa nu dea semne de fragilitate, trebuie sa urmam o regula de aur: sa ne tratam parul cu dragoste. Un tratament neglijent iti poate intinde parul prea tare, deteriorandu-l si mai mult. Apoi incearca sa iti descurci parul umed folosind un pieptene cu dintii rari inainte de a-l usca. Piaptana-l apoi cu grija. Parul ud sau umed este mai predispus la deteriorare.

Si pentru ca acele produse Londa profesionale sa aiba efect trebuie sa tii cont de faptul ca atunci cand te speli nu trebuie sa o faci cu apa excesiv de fierbinte, deoarece astfel de pot pierde si substantele naturale ale parului. Cel mai bine ar fi sa folosesti apa calduta. La final, ar trebui sa clatesti partea mai lunga a parului cu apa mai rece. Acesta va deveni mai fin si mai stralucitor.

No comments:

Post a Comment