Doua urme ale lumii de dincolo

Cu totii ne intrebam daca lumea de dincolo chiar exista. Oricat am fi de credinciosi tot ave,m suspiciuni si mereu afirmam retoric: “cine stie ce-o fi si dincolo”. Iata insa doua urme ale lumii de dincolo: James Worson, o disparitie misterioasa si urmele de diavol de pe acoperis, pe care le explicam imediat. Pe 3 septembrie 1873, un barbat numit James Worson a acceptat provocarea de a alerga intr-o cursa din orasul Leamington pana in Coventry, pe o distanta de 32 de kilometri, fiind cunoscut pentru abilitatile sale.

Doi prieteni, Hammerson Burns si Barham Wise, l-au urmat in trasuri. il puteau vedea pe Worson tot timpul, ba chiar acesta se mai intorcea din cand in cand sa schimbe cateva vorbe cu cei doi. La un moment dat, barbatul s-a impiedicat, scotand un tipat scurt. "A fost cel mai ingrozitor sunet pe care l-am auzit vreodata", a spus Wise. in loc sa cada, s-a evaporat insa complet inainte chiar sa atinga pamantul. Urmele picioarelor sale au ramas imprimate pe sol. De atunci, nu a mai fost niciodata vazut. Urme de diavol pe acoperis - in noaptea de 8 spre 9 februarie 1855 si cateva nopti mai tarziu, dupa o ninsoare scurta, au aparut urme ciudate de copite in zapada in orasul Devon. Acestea se intindeau pe o distanta de mai mult de 160 de kilometri, si, desi schimbau din cand in cand directia, erau in linie dreapta. Surprinzator, urmele au aparut si pe case, acoperisuri sau ziduri. Unii localnici au zis chiar ca au vazut o creatura cu infatisare diavoleasca prin oras, apoi s-au inarmat si au incercat sa prinda bestia, fara succes insa. Recent, pe 12 martie 2009, au aparut din nou aceleasi urme in oras. Tot un astfel de caz este si Felicia Felix-Mentor, un zombie la ferma. Ipotetic, Felicia Felix-Mentor a murit in 1907, dupa o boala subita despre care haitienii spun ca o fac cei ce au fost alesi sa devina zombie. in 1936, o femeie imbracata in haine vechi a fost gasita hoinarind pe strazi, cautand o ferma despre care spunea ca apartinea tatalui sau.

Proprietarii au identificat-o ca fiind Felicia Felix-Mentor, crezuta moarta de mult, iar sotul femeii a confirmat acest lucru. Din cauza starii sale precare de sanatate, a fost trimis la un spital de stat. Unul dintre doctori i-a descries astfel comportamentul: "Crizele sale de ras sunt lipsite de emotie si de cele mai multe ori vorbeste despre ea la persoana a treia. A pierdut complet notiunea timpului si este indiferenta la tot ce se intampla in jurul ei".

No comments:

Post a Comment