Kathy Bush

Pe cand Jennifer Bush avea opt ani a fost spitalizata deja de 200 de ori si a suportat peste 40 de proceduri medicale, operatii, tratamente. Avea probleme cu sistemul imunitar, cu sistemul digestiv si mai multe crize. Apendicul, intestinul subtire, o parte din el, si vezica biliara i-au fost extirpate. Dupa fiecare vizita a mamei sale, fetita era din ce in ce mai rau, asa ca asistentele medicale incepusera sa devina suspicioase.

Mama fetitei fusese vazuta ca ii dadea acesteia o substanta pe cale bucala, cu ajutorul unei seringi. In 1996 a fost arestata dupa ce alta sora medicala a facut plangere impotriva sa. La cateva zile dupa arestarea mamei sale, copila a fost dusa la un spital unde i s-au aplicat tratamente pentru nutritie defectuoasa. Socant, fetita se hranea singura cand nu era mama sa prezenta, asa ca i-au scos tubul prin care era alimentata de zile bune.

A fost plasata la o familie si a inceput sa fie din ce in ce mai bine. In 1999, mama fetitei a fost condamnata si a ispasit trei ani din cei cinci primiti, fara a avea voie la iesire sa aiba contact cu fata ei. In 2005, fetita a putut sa isi vada si mama si nu credea ca aceasta i-ar fi putut face rau.

No comments:

Post a Comment