Substantele cu regim special de transport si depozitare pot fi stocate in butoaie de tabla

Transportul si depozitarea unor substante cu regim special de utilizare sunt foarte greu de respectat daca nu exista si spatii specifice cu protectie sporita. Simple de utilizat si de curatat, butoaiele din tabla de otel sunt o solutie la indemana si garanteaza transportul continutului in siguranta indiferent de distanta. Multe modele de butoaie din tabla au manta sudata si ramforsata cu intarituri presate pentru a nu se varsa nimic in timpul transportului, capacul se leaga de manta printr-un sistem de clame de siguranta, inchiderea e etansa, se deschide si se sigileaza rapid, fara prea mare efort.

Umplerea butoaielor se realizeaza prin orificiul special, care se inchide cu buson si capac protector fixat cu banda adeziva, volumul lor care poate ajunge pana la 200l, permite transportul si depozitarea unei cantitati mari de substante sau materiale. Avantajele oferite de aceste butoaie tabla vandute si de EcoPractic, magazin online cu o gama diversa de solutii pentru transport si depozitare, tin de flexibilitatea lor, de calitatea foarte buna a tablei din care sunt realizate. Unele variante au buson altele sunt cu capac mobil, toate sunt emailate si se pot transporta pe mare, cu trenul sau pe sosea, cu diverse tiruri sau autoutilitare. Stabilitatea lor si manipularea usoara, designul compact care nu ocupa foarte mult loc si numarul mare de modele disponibile online sunt alte cateva atuuri ale butoaielor din tabla de otel.

Livrarea butoaielor e rapida, prin curierat, fiecare produs in parte are o descriere detaliata cu toate informatiile tehnice de care aveti nevoie, interiorul lor se curata usor cu substante specifice, transportul si mutarea lor este foarte simpla intrucat nu cantaresc foarte mult. Butoaiele sunt garantate ani buni daca sunt utilizate cum trebuie si sunt respectate conditiile de depozitare, fara medii prea umede si cu temperaturi crescute sau prea scazute, fara expunere la socuri si la o manipulare defectuoasa.

No comments:

Post a Comment