Cat te costa sa faci curatenie cu o firma specializata

Specificul activitatii si varietatea serviciilor fac dificila aplicarea unei formule universal-valabile pentru stabilirea ofertelor de pret atunci cand vine vorba de curatenie birouri din Bucuresti, mai ales pentru serviciile de curatenie permanente sau serviciile de curatenie periodice. Sistemul de tarife de curatenie poate parea complex si greu de aplicat fara consultanta din partea unui reprezentant al firmei pe care doriti sa o contractati. De aceea, este foarte important sa contactati firma cua care vreti sa faceti curatenie, inainte de toate si sa solicitati o oferta, subliniind nevoile si caracteristicile spatiului pe care il aveti.

O evaluare la fata locului si o discutie cu clientul, vor usura mereu realizarea unei oferte onorabile. Ca sa va faceti o idee despre costurile serviciilor unei firme, puteti intra pe curatart.ro unde gasiti preturi orientative. De exemplu, pentru curatenia unui apartament de patru camere, tariful poate sa ajunga si la 450 de lei, iar daca doriti curatenie dupa un constructor atunci puteti plati intre doi si opt lei, pe metru patrat, in functie de cat de mult este de lucru. Pe de alta parte, daca locuiti la casa, puteti plati aproximativ sase lei pe metru patrat si pentru un apartament cu doua camere tariful este de aproximativ 300 de lei. Firma de curatenie Curat Art ofera servicii de curatenie in sedii firme, birouri si spatii comerciale de toate marimile, dar si in apartamente private sau case. Dorinta firmei in sine este aceea de a stabili parteneriate de lunga durata si cu cat mai multi oameni, deoarece cel mai important patrimoniu al oricarei firme, este clientul.

Curatenia generala este curatenia in care absolut totul este trecut prin filtrul echipei. Gama de servicii este extrem de cuprinzatoare, iar celor enumerate pe site, li se adauga si alte operatiuni sau la cererea clientului se pot gasi solutii pentru orice problema.

No comments:

Post a Comment