Un apartament in blocuri noi din Berceni, o alegere inspirata care iti poate aduce si ceva economii consistente

Cand a fost ultima data cand ai vrut sa te muti din locuinta actuala si te-ai lovit de problema unor preturi destul de piperate si de o calitate nu tocmai buna a apartamentelor mai vechi? Probabil ca destul de recent si asta pentru ca blocurile vechi si apartamentele care au fost construite inca dinainte de 1990 au inceput sa aiba preturi mai mari, desi nu ofera prea multe si trebuie investit masiv dupa achizitionare pentru modernizari. In loc sa dai o parte din economii sau din credit pe un apartament vechi, dupa care sa mai cheltuiesti cam jumatate din suma investita pe reparatii si consolidari, modernizare mai bine redirectionezi banii catre apartamente aflate in blocuri noi din Berceni. De ce blocuri noi?

In primul rand pentru ca rezista mai bine in caz de cutremur, au deja fundatii consolidate si gandite special pentru vibratii puternice si socuri mecanice. In al doilea rand pentru ca gradul de confort este superior celui oferit de apartamentele din blocurile vechi. In al treilea rand pentru ca blocurile noi sunt si izolate si finisate la interior cu toate tipurile de materiale moderne, fapt care poate duce la economii considerabile si la un buget mai mic alocat eventualelor modernizari viitoare. In al patrulea rand blocurile noi din cartiere bune sunt amplasate si mai aproape de supermarketuri sau de institutii de care avem nevoie mai mereu, mijloacele de transport sunt la dispozitia noastra mai mereu, la distante mici de ele. In al cincilea rand, apartamentele care compun aceste blocuri noi din berceni au o compartimentare mult mai bine gandita, balcoane cu un spatiu ce poate fi folosit mai eficient, camerele sunt mai spatioase, izolarea termica si fonica este si ea mult mai buna.

In al saselea rand, preturile pentru blocurile noi sau apartamentele din ele pot fi uneori mai mici daca te gandesti la banii cheltuiti in plus cu toate imbunatatirile ulterioare din apartamentele vechi, interior si exterior. Per total blocurile noi iti dau acces la un spatiu de locuit modernizat din start, in care nu esti nevoit sa mai investesti la nivel de finisaje si de izolare, un spatiu confortabil si sigur care isi merita toti banii pe termen lung.

No comments:

Post a Comment