Ce informatii nu trebuie sa lipseasca din orice anunt auto?

Plasarea unui anunt este mai simpla decat pare, si, inainte de a incepe, amintiti-va zicala ca o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte. Deci, nu neglijati importanta postarii de imagini, acestea fiind un instrument extrem de eficient de vanzare. Dupa ce ati adunat si detaliat informatiile despre masina dvs, faceti multe fotografii in cazul in care acest lucru este permis pe site. Diversificati imaginile cat mai mult posibil, cu alte cuvinte, face fotografii din exterior si din unghiuri diferite (fata, spate, lateral, pneuri, jante, capota si sub capota). Apoi, utilizati aceeasi strategie pentru interior (scaunele din fata, locurile din spate, portbagajul si tabloul de bord al autovehiculului). Desigur, faceti poze ale tuturor elementelor pe care le considerati esentiale in timpul folosirii masinii.

Inutil sa mentionam, imaginile nu sunt de ajuns ca sa vanda masina contra celei mai bune oferte pe site-urile de anunturi Bucuresti fara un minim ajutor, asa ca aveti nevoie sa scrieti o formulare scurta si eficienta pentru a creste relevanta pozelor. Vorbim aici despre caracteristicile pe care le pretuieste orice sofer in timp ce isi conduce vehiculul, cum ar fi economizorul de gaz, sistemul de sunet modern, cruise control sau de tractiune integrala. Cea mai mare greseala pe care o puteti face este sa dati detalii care pot induxe in eroare potentialii clienti. Specificati si explicati ce inseamna caracterisicile precizate, deoarece unii cumparatori ar putea sa nu fie familiarizati cu unele detalii de ultima generatie ale masinilor comercializate pe piata de profil.

Acestea ar fi pe scurt punctele cele mai importante care trebuie urmate pentru a va asigura ca sunteti pe calea cea buna in vanzarea masinii dvs, alti  factori esentiali de precizat in orice anunt fiind dimensiunea motorului, marca, model, an si numarul de  kilometri parcursi.

No comments:

Post a Comment