Cum se utilizeaza Pinterest in a obtine expunere pentru o afacere online

Daca am creat recent o pagina de pe Pinterest pentru afacerea online, se iveste intrebarea cum sa se ajunga in baza de clienti care este prezenta pe site. Pur si simplu crearea unui cont si postarea catorva imagini nu este suficient pentru a obtine pentru o afacere atentia de care are nevoie. Pentru a avea siguranta ca se castiga cat mai mult posibil din expunerea pe Pinterest, cateva informatii utile vor ajuta la obtinerea atentiei catre un anumit website si la intelegerea mecanismului de functionare a Pinterest.

Grupurile de pe Pinterest sunt similare cu postarile regulate pe care le vedem pe site, cu toate acestea ele difera in modul care alti utilizatori pot atasa imagini in plus fata de cel care a creat boardul. Acest lucru permite un nou nivel de interactiune care nu poate fi gasita pe alte site-uri de social media. Cand se creeaza un group board pentru o afacere, este important sa se asigure ca panoul dispune de pictograma de grup. Acest lucru va arata si altora ca aceasta este un panou de grup si sunt liberi sa posteze pe el. Mai jos sunt cateva dintre beneficiile utilizarii unor astfel de grupuri.

Cresterea numarului de followeri - Daca un utilizator Pinterest alege sa urmeze toate placile create legate o afacerea, acesta va fi adaugat automat ca un abonat. Acest lucru ofera un nivel suplimentar de expunere si vizibilitate care ar putea sa aduca beneficii pe termen lung pentru proprietarul businessului.
Repins – Group board-urile sunt o modalitate foarte buna de a creste numarul de share-uri pe care continutul il primeste. Cele mai multe persoane ce devin followeri foarte probabil vor da share continutului pe care il apreciaza, ceea ce inseamna o vizibilitate crescuta pentru afacere. Aceasta este o modalitate foarte buna de a creste fluxul de trafic pentru site si de a atrage mai multi abonati la blog.
Angajament - In timp ce urmaritorii pot deja comenta si schimba pin-uri pe panourile lor, grupul ii invita sa le fixeze si sa se implice in conversatiile online.

Aceasta este o modalitate foarte buna de a face clientii sa simta ca ceea ce au de impartasit este important pentru altii. Daca se cauta o metoda foarte buna de a spori angajamentul in randul clientilor, atunci aceasta este calea de urmat.
Usor de utilizat - Atunci cand se utilizeaza un panou de grup pe Pinterest, practic acesta capata o viata proprie. Cand se pune in aplicare in mod corespunzator acest instrument de marketing, autorul se poate relaxa in timp ce alte persoane vor crea continut pentru el. In timp ce s-ar putea sa fie mai activ la inceput, o data ce panoul devine unul de grup, el e urmat de o multime de utilizatori care sunt practic continuu in crearea de continut nou.

No comments:

Post a Comment