Detoxifierea organismului incepe cu Colon Detox

Practicienii sanatatii naturale sustin detoxifiere colonului ca pe o cale spre o sanatate optima. S-a constatat adesea ca, in timp, intestinul gros este asaltat de toxine de la factorii de mediu si dietele bogate in zaharuri rafinate, dar si de la carnurile incarcate cu hormoni. Ca rezultat, colonul este fortat sa secrete un mucus, care capteaza toxinele din corpurile noastre. Indiferent daca iti dai seama sau nu, corpul tau abunda de toxine care s-au acumulat de-a lungul anilor, iar acestea sunt responsabile, de cele mai multe ori, pentru incapacitatea de a pierde in greutate. Sa ne gandim la toate alimentele procesate pe care le-am consumat pana in prezent. Aceste alimente contin ingrediente si substante care nu pot fi usor de digerat de catre organism. Prin urmare, ele incep sa afecteze modul in care organismul - si mai ales colonul - functioneaza.

Colon Detox este un supliment nutritiv care contribuie la detoxifierea colonului si implicit la detoxifierea intregului organism. Fiind un produs 100% natural, acesta imbunatateste starea de sanatate a organismului, scade riscul aparitiei cancerului de colon, previne si amelioreaza afectiunile rezultate in urma unui colon intoxicat. Colon Detox are proprietati antioxidante, antifungice, antitumorale si afrodiziace, fiind menit sa scada colesterolul din sange, sa ajute la echilibrarea nivelului glicemiei si sa imbunatateasca tranzitul intestinal. Fiind un produs compus din ingrediente naturale, Colon Detox elimina grasimile din sange si metalele grele din organism, protejeaza articulatiile si regleaza functiile ficatului, fiind un real adjuvant si in tratamentul pentru indigestie, obezitate si constipatie.

In timpul tratamentului cu acest produs, se recomanda consumul a cel putin 2 litri de lichid in fiecare zi, in scopul de a ajuta si imbunatati absorbtia acestuia in organism. Daca tratamentul este administrat corespunzator, efectele Colon Detox devin vizibile in timp prin imbunatatirea starii generale de sanatate. Compus din 9 ingrediente naturale, care nu produc dependenta, Colon Detox este produsul ideal pentru tratarea multiplelor afectiuni generate de un colon intoxicat.

No comments:

Post a Comment