Curata organismul si ofera-i un plus de energie

Am inceput din ce in ce sa uitam ca traim inconjurati de o natura care ne ofera tot ce avem nevoie sa ne tratam. Cand ne doare ceva mergem la farmacie si cerem medicamente foarte scumpe de sinteza care au n efecte negative, dar ne ferim de medicamentele naturiste mult mai ieftine pe care le putem lua de la orice plafar sau magazin naturist autorizat.

Aceste comportament modern ne face mai mult rau decat bine, mai ales ca multe medicamente de pe rafturile farmaciilor ajung sa ne faca mai mult rau decat bine. Un remediu excelent pentru aproape toate tipurile de boli mai grave cunoscute este Orz verde extract instant 90 grame, un medicament naturist obtinut din orz verde, utilizat pana acum in tratarea a peste 40 de boli, cancer, probleme de criculatie, boli nervoase, afectiuni digestive etc. Incarcat cu minerale si vitamine esentiale pentru organismul sanatos, Orz verde extract instant 90 grame isi datoreaza actiunea foarte puternica componentei sale principale, orzul verde, o cereala folosita in medicina traditionala europeana si asiatica.

B-urile, vitamina E, C, fierul, calciul, magneziul, zincul, cuprul sunt doar cateva dintre substantele naturale gasite in aceasta specie de orz. El functioneaza foarte bine in tratarea organismului pentru eliminarea toxinelor, curatarea ficatului de grasime, remineralizarea organismului si revitaminizarea lui. Are efecte antitumorale, regleaza activitatea sistemului cardio-vascular, a celui respirator. Sistemul digestiv va functiona mai bine daca veti lua Orz verde extract instant 90 grame, hepatita nu va ajunge sa va doboare, iar sistemul nervos nu va avea „derapaje” precum insomnia, schizofrenia sau nevralgia faciala. Se recomanda orzul verde si in ameliorarea simptomatologiei diabetului, obezitatii-are multi acizi grasi Omega 3-6, anemiei, dar si a bolilor respiratorii.

Orzul verde este excelent si pentru a trata reumatismul, dereglarile hormonale sau orice afectiune dermatologica vizibila, cum ar fi acneea sau pistruiul, bolile aparatului reproducator si cele de oase.

No comments:

Post a Comment