Ochii verzi si fardul de pleoape ideal

Ochii verzi de neuitat se impaca bine cu fardul purpuriu fiindca acesta le accentueaza culoarea, asadar cumpara mai multe nuante de fard de pleoape purpuriu si joaca-te cu ele pana gasesti combinatia preferata. Evita insa conturul de ochi negru si foloseste in locul lui contururi maro, espresso ori ciocolata cu lapte in timpul zilei.

Seara poti sublinia ochii verzi cu un contur auriu sau gri-carbune. Fardul de pleoape albastru nu este indicat, nici tonurile de argintiu. Cupru si auriu inchis sunt potrivite pentru ochii verzi si le accentueaza culoarea naturala. Indiferent de culoarea ochilor, trebuie sa alegi fardul de pleoape care iti vin bine. Constante precum culoarea pielii (care se schimba odata cu anotimpurile), culoarea parului si nuanta naturala a tenului sunt alti factori care te vor ajuta sa faci trierea unui fard de pleoape. Intotdeauna mai putin inseamna mai mult, deci nu exagera cu machiajul, fiindca scopul tau este sa scoti in evidenta anumite trasaturi, nu sa aplici cat mai mult fard, ca sa “ia ochii”.

Barbatii sunt atrasi de femeile care par nefardate, fiinca vor sa vada trasaturile naturale, privirea si textura pielii – tine minte asta atunci cand te fardezi.

No comments:

Post a Comment