Cele mai tari oferte de revelion

Iata ca se apropie si cea mai asteptata zi din an de catre toata lumea sau mai bine zis cea mai importanta noapte din an si anume noaptea de revelion.

Romanii in special sunt un popor vesel care abia asteapta sa aiba un prilej de sarbatoare si abia asteapta sa se adune cu un motiv de distractie. Desigur - revelionul nu mai este petrecut in ziua de azi in stilul clasic, asa cum se obisnuia in vremea parintilor nostri, cu o mica sau mare adunare intr-un apartament, ci se sarbatoreste cu stil si cu mult fast in restaurante elegante, in hoteluri de lux sau in locatii la care putini visau in urma cu un deceniu. In ziua de azi, ca sa gasesti oferte de revelion in orasul tau, nu este deloc greu, ci chiar foarte simplu, cu o mica cautare in prealabil pe internet. Sau si mai bine, poti testa cateva restaurante cu o luna inainte si cu siguranta majoritatea organizeaza ceva anume in aceasta aseara.

Iar daca gasiti un restaurant preferat pe aceasta cale, cu siguranta veti gasi un meniu revelion ieftin exact acolo unde va doriti. Pretul meniurilor de revelion variaza intre 200 si chiar 600 de lei, in functie de cat de sofisticata este mancarea si in functie de cat de felul in care este servita bautura. De exemplu daca se face open bar atunci cu siguranta pretul va fi unul mai ridicat deoarece se va servi unlimited, iar daca se face cu un meniu prestabilit de bauturi, atunci pretul va fi unul scazut.

Partea buna in a-ti petrece revelionul la restaurant este ca nu trebuie sa gatesti acasa si nu mai faci nici un fel de deranj, nu trebuie sa iti faci griji ca mancarea nu va fi pe placul invitatilor, si nici nu trebuie sa te lipsesti de distractie pentru ca trebuie sa fii in picioare pentru a servi.

No comments:

Post a Comment