Femeile se pot proteja de violatori cu un simplu sutien

Sa ne inchipuim urmatorul scenariu: esti femeie, domnisoara, si ai iesit de la cursuri tocmai pe la 21.00. E iarna, pe strada nu e mai nimeni si te indepti spre garsoniera din partea opusa a strazii pe care te afli. Deodata, de dupa un colt, te acosteaza un individ si incearca sa intre in vorba cu tine. Trage de geanta, trage de haine si intr-un final te violeaza cu salbaticie. Astfel de evenimente sunt des intalnite in randul tinerelor care umbla neinsotite, India nefiind o exceptie.

S-a inventat deja prezervativul feminin anti-viol, dotat cu niste „dinti” care prind penisul agresorului fara drept de apel, acesta suferind rani intr-atat de grave incat sa nu-si mai doreasca niciodata in viata lui sa puna mana pe o fata fara voia sa. Eficienta lui nu este chiar atat de buna, pentru ca, daca se ajunge pana la lenjerie intima si organe sexuale lucrurile pot evolua si mai rau. Asa ca o studenta din India care aspira sa fie inginera, alaturi de cativa colegi a inventat o noua arma impotriva violatorilor obsedati de tinere. Spre deosebire de prezervativ, care nu se vede, inventia indiencei este la vedere-mai precis, e vorba de un sutien mai special. In prima faza, violatorul e electrocutat, exact cum se intampla cu detinutii care sunt insubordonati si pe care se folosesc socurile electrice puternice pentru a-i calma, apoi sufera arsuri destul de grave. Electrocutarea apare doar cand cineva pune presiune pe sutien, in acel moment eliberandu-se un curent de 3.800 de kilovolti.

Pe langa socuri electrice cat sa-l imobilizeze pe violator, sutienul-bodyguard are si GPS incorporat alertand familia si organele de ordine pentru prinderea rapida a agresorului. Problema prezervativului feminin anti-viol era ca nu avea cum sa dea timp victimei sa se salveze, insa sutienul studentei din India lasa timp suficient victimei sa fuga cat poate de repede si sa denunte violul.

No comments:

Post a Comment