Ai probleme cu presiunea apei si stai la casa?

Locuitul la casa nu e asa de „idilic” precum pare. Ai de intretinut un spatiu mai mare, ai de reparat acoperis, pod, ai de curatat si aranjat curtea, gardul. Daca la bloc ai apa la discretie si nu te doare capul cand dai drumul la robinet, presiunea fiind mereu buna iar apa curgand din abundenta, la casa imaginea e total diferita.

Iti trebuie un vas hidrofor 100 l, cel putin, daca ai o casa mai mare si mai multe surse de apa care trebuie sa aiba presiune stabila, trebuie sa te chinui sa-l montezi sa-l tii in functiune. De ce e asa de important un vas hidrofor 100 l? Pentru ca presiunea apei din casa depinde de hidrofor. Din punct de vedere tehnic, un hidrofor are un vas hidrofor 100 l sau mai mic si o pompa. Cand presiunea e mai mica decat o valoare prestabilita, hidroforul, cu ajutorul celor doua componente, vas hidrofor 100 l si pompa, porneste si restabileste presiunea. Pompa hidroforului baga apa in instalatie pana la o presiune maxima setata de proprietar. Asa, apa de la robinete va curge fara probleme si dvs. veti putea sa faceti rapid tot ce aveti nevoie. Odata lamurit ce ai nevoie, trebuie sa cauti si o firma serioasa si aprovizionata, cu experienta, de unde sa cumperi echipamentul atat de util. shop-einstal.ro, cel mai bun magazin online de instalatii si piese pentru fel de fel de instalatii pentru amenajarea unei retele de apa sau asigurarea caldurii pe timp de iarna, de exemplu, va pune la dispozitie doua tipuri de vas hidrofor 100 l, orizontal si vertical, pentru instalatiile de apa potabila rece din orice casa. Temperatura maxima admisa in lucrul cu el e de 40 de grade Celsius, iar membrana e interschimbabila. Se ofera garantie 24 de luni, www.shop-einstal.ro fiind o companie de unde puteti cumpara la preturi mici cele mai variate produse de calitate superioara.

Returnarea e permisa si se poate face dupa completarea unui formular online cu toate datele legate de problema pe care ai intampinat-o si motivul pentru care doresti sa returnezi produsul comandat telefonic sau online.

No comments:

Post a Comment