Consultarea avocatului pentru infiintarea asociatiei sau fundatiei

In Romania sunt multe de facut si foarte multa lume care trebuie ajutata cumva. Asa ca infiintarea unei asociatii sau a unei fundatii poate fi un lucru foarte bun pentru viitorul nostru ca popor. Dobandirea personalitatii juridice de catre organizatiile care se implica constant in sprijinirea actiunilor umanitare sau cele care lupta pentru un trai mai bun si dreptul la educatie este un pic mai dificila de la an la an.

Legile se schimba, actele se schimba, pretentiile cresc, birocratia e din ce in ce mai infloritoare. Indicat ar fi ca fiecare asociatie sau fundatie din Timisoara care este pe punctul de a se infiinta sa apeleze la serviciile unui avocat asociatie fundatie Timisoara, care, pentru un onorariu nu foarte mare, va accelera procesul anevoios al infiintarii. Cel mai bun avocat Timisoara specializat pe infiintare asociatie sau fundatie il gasiti la Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii (www.avocatul-meu.ro).

Ce poate face el pentru dvs.? Obtine rezervarea denumirii asociatiei sau fundatiei la Ministerul Justitiei, redacteaza toate actele de constituire si hotararea adunarii constituante si se ocupa de dobandirea personalitatii juridice. Un avocat asociatie fundatie Timisoara se ocupa de numirea sau revocarea diferitilor membri ai conducerii, infiintarea sau desfiintarea unei sucursale, dar si de schimbarea sediului social sau numelui dat fundatiei sau asociatiei, pana la dizolvarea ei. Dupa infiintare, un avocat timisoara angajat sa se ocupe de fundatie sau asociatie va monitoriza activitatea juridica a asociatiei si va oferi consultanta cand se doreste acest lucru.

Nici partea economica nu e uitata, asa ca un avocat asociatie fundatie Timisoara pune la dispozitia clientilor si servicii complete de contabilitate sau consultanta fiscala pentru a completa perfect ajutorula acordat asociatiei sau fundatiei. Nu incerca sa faci totul de unul singur pentru ca vei pierde mult timp si resurse importante. Lasa specialistii sa isi faca treaba si asteapta linistit sa iti anunti cunoscutii si clientii ca ai deschis noua entitate juridica.

1 comment:

  1. sa admiri noua colectie, iar in acelasi timp sa afli si cat costa produsul dorit. Nu-i asa? inchirieri limuzine bucuresti

    ReplyDelete