Achizitionarea unor cauciucuri de vara pentru masina

Primavara vine in cele din urma si este timpul pentru a merge la cumparaturi dupa cauciucuri de vara pentru automobilul propriu. Zapada si gheata se topesc si se impune o upgradare a pneurilor pentru o mai buna rezistenta la kilometrajul indelungat, factorii de performanta, precum si o plimbare lina silentioasa in timp ce se navigheaza pe autostrada. De unde se incepe? Care sunt unele lucruri care ar trebui sa se ia in considerare atunci cand se cumpara anvelopele de vara? Primul element in achizitionarea unor anvelope vara ieftine este designul benzii de rulare a cauciucului.

Un model robust si voluminos era de mare ajutor pentru zapada adanca, dar acum este timpul pentru ceva care va rula un pic mai linistit. Daca doriti cumpararea unor anvelope de camion poate doriti in continuare un model rulare mai agresiv pentru off road sau conditiile de noroi de pe terenurile accidentate sau cu suprafata denivelata.. Daca locuiti intr-o zona cu climat ploios, ar trebui sa se caute un pneu care are caracteristici excelente de expulzare a apei. Un bun indicator in acest sens este un model al benzii de rulare care este oarecum in forma de "V" si actioneaza ca o palnie prin directionarea apei de ploaie catre marginea exterioara a anvelopei.

Acestea sunt anvelopele mono-directionale astfel incat sa fiti sigur ca le montati in directia corecta de rotatie. Nu va faceti griji, deoarece vanzatorul de pneuri va fi pe deplin constient de indicatiile de montaj ale acestora. In cazul in care conduceti o masina sport sau alt model mai puternic este indicat sa montati anvelopele de vara cu compozit moale pentru condusul de mare viteza si cu manevre bruste. Partea de jos a compusilor mai moi poate fi uzata mult mai repede in aceste conditii de accelerare.

No comments:

Post a Comment