Farmaciile si persoanele fizice, salvate de serviciile de livrari medicamente rapid

Cu siguranta v-ati lovit si dumneavoastra de multe ori de urmatoarea problema: aveti reteta de la medic, aveti nevoie de medicamentul x, mergeti in farmacie / farmacii si vi se spune ca nu exista pe stoc momentan si ca se asteapta aprovizionarea stocurilor de medicamente.

Daca este vorba de un produs care nu e vital, asteptarea nu e chiar asa de grea, insa daca discutam despre tratamente scumpe pentru cancer, leucemie sau alte boli foarte periculoase, asteptarea poate avea sfarsit tragic. Pentru ca nimeni nu isi doreste sa ramana cu medicamentele comandate si fara clienti sau sa astepte dupa un medicament zile intregi, au aparut firme care ofera servicii de livrari medicamente catre persoane fizice, farmacii, laboratoare sau clinici medicale in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii de transport.

Pentru farmacii, livrarea medicamentelor e esentiala si asta pentru ca pot sa-si piarda clientii, pot sa nu mai faca fata cererii, pot sa puna viata unui pacient intr-un pericol real. Una dintre cele mai importante laturi este insa transportul probelor de sange sau a altor probe medicate catre laboratoare de analiza sau clinici medicale. Interesul pentru astfel de servicii a crescut foarte mult si datorita numarului mare de clinici private. In acest sens firme de curierat s-au orientat catre astfel de servicii mult mai importante si useori vitale.

Ceea ce trebuie sa stiti este ca la Sameday, firma de curierat in Bucuresti , serviciile de livrari medicamente se fac intr-un maxim de siguranta printr-un transport la o temperatura controlata si intr-un mediu ambiental.

No comments:

Post a Comment