Cum sa fii la moda si fashion cu haine si incaltaminte care nu se demodeaza

Desi avem o garderoba in care am avut grija sa includem fel de fel de articole vestimentare care se pot asorta in functie de sezon, viteza schimbarii tendintelor in moda si fashion ne poate face probleme.

Totusi, e bine de stiut ca sunt cateva elemente vestimentare care nu se demodeaza si care se pot purta mai tot timpul, indiferent in ce directie o ia moda.

Unul dintre aceste articole vestimentare este rochia neagra, care se potriveste perfect, indiferent de situatie.

Daca ai putina imaginatie si stii cum sa o asortezi, sa o reinventezi, atunci garderoba pe care o ai va fi mai mult decat suficienta pentru a trece cu bine peste fiecare sezon mai rece. E bine ca macar o rochie de acest fel sa existe in colectia fiecarei doamne care vrea sa fie mereu in pas cu moda si fashion. Pe langa fuste e bine sa existe si bijuteriile si accesoriile potrivite, asa ca pietrele pretioase sau colierele, lantisoarele trebuie sa isi gaseasca locul in tinuta ta zilnica.

E posibil sa nu fi auzit de Mad Men, insa chiar si asa nu ai cum sa treci cu vederea peste fusta creion, model versatil si util in orice imprejurare. Merge asortata pentru a fi in ton cu tendintele moderne din moda si fashion cu bluze si cu pantofi cu toc, la fel de bine cum se poate purta la evenimente mai pretentioase sau la o iesire la terasa. Si daca tot am amintit de pantofi, trebuie sa stiti ca nu se vor demoda nici pantofii stiletto, care sunt prezenti aproape in fiecare sezon.

Femeile care ii poarta sunt mai senzuale, mai elegante, iar alternanta unei perechi negre cu una nude este ideala pentru o aparitie de senzatie. Nu in ultimul rand, jacheta de piele se mentine pe „linia de plutire” a modei, se poate purta cu jeansi, fuste largi sau rochii si e la fel de eleganta ca un trench sau sacou.

No comments:

Post a Comment