Livrari prin curier, solutii la indemana oricui

Livrarile prin curier sunt astazi cele mai cautate servicii atat de persoane juridice, cat si fizice. Toata lumea vrea sa-si primeasca coletul la timp fie ca este vorba de haine, produse cosmetice, electronice sau chiar mancare. Astfel, rapiditatea cu care se face livrarea este una dintre cele mai importante conditii in alegerea firmei de livrari prin curier. Pe de alta parte, din perspectiva firmei de curierat, rapiditatea, respectarea orelor si livrarea coletelor nedeteriorate sunt obiective pe care orice firma de curierat trebuie sa si le impuna si sa le si respecte daca doreste sa se mentina pe piata. De asemenea, prezenta AWB-urilor este un alt criteriu de selectare a unei firme de curierat. Cu ajutorul AWB-urilor se urmareste traseul coletelor, astfel, stiti in „timp real” in cat timp va ajunge livrarea.

Tot pentru o mai buna gestionare a expedtiilor este bine sa folositi aplicatii software de gestiune. In acest mod veti avea un centralizator care sa va ofere toate informatiile necesare legate de comenzile de livrare. Tot pentru a accentua nevoia de livrare rapida s-a ajuns la posibilitatea serviciilor de curierat prin drone. In America acest lucru a fost testat de companii ca Amazon si UPS. Conform datelor furnizate o drona poate livra un colet de 2.5 Kg iar timpul de la plasarea comenzii pana la livrare la destinatie este de 30 de minute.

In prezent, folosirea dronelor in servicii de curierat este inca interzisa., insa foarte multe tari prezinta interes pentru un astfel de proiect. Pana cand acest serviciu sa devina legat si pana va patrunde si in tara noastra, nu ne ramane decat sa apelam la firme specializate in livrari prin curier.

No comments:

Post a Comment