Cuptorul incorporabil – practic si modern in bucatarie

Din ce in ce mai multe case au trecut, in ultimii ani, de la banalul aragaz, fie el si modern, la mult mai actualele electrocasnice incorporabile pentru bucatarie. Astfel, ne putem echipa bucataria cu plite, cuptoare, cuptoare cu microunde, frigidere sau combine frigorifice, toate incorporabile, ceea ce da mobilei de bucatarie un stil unitar si modern si o face mult mai usor de folosit. Pentru cei care nu stiu inca foarte multe despre oferta rombiz.ro/cuptoare-incorporabile, exista o gama foarte variata de astfel de electrocasnice, cu preturi adaptate pentru bugete diferite, dar si cu optiuni si dotari pentru clienti dintre cei mai pretentiosi.

Cele mai utilizate tipuri de astfel de cuptoare raman cele simple, insa exista si varianta dubla, practic doua cuptoare suprapuse, unite. In timp ce prima varianta se amplaseaza in general de catre utilizatorii casnici tot sub plita, in locul bine stiut de la aragazurile traditionale, cuptoarele duble se incastreaza in obiecte de mobilier separate, la o inaltime accesibila si ergonomica. In general, toate cuptoarele de acest tip au o latime de aproximativ 60 cm, ceea ce le face usor de adaptat mobilierului standard insa inaltimile lor difera. Cuptoarele care se incastreaza in mobiler pot functiona fie cu gaz, fie cu energie electrica, in functie de preferinte, dar si de utilitatile din zona. Avantaje si dezavantaje au ambele variante, de aceea este recomandabil sa cantariti bine optiunile inainte de a lua o decizie. In functie de dotari, pretul cuptoarelor de acest tip poate varia intre 700 si 2000 de ron, ajungand chiar si mai sus daca vorbim despre modele profesionale.

Pretul variaza in functie de tipul de alimentare, daca au sau nu grill, gratar, ventilator, termostat, aprindere electrica, iluminare interioara, timer, setare temperatura, sistem de autocuratare, dar si in functie de clasa energetica si de capacitate. In plus, modelele mai scumpe ofera si optiune mai sofisticate, precum gratire 3D sau coacere lenta.

No comments:

Post a Comment