Nichiduta te scuteste de alergatura si iti pune la dispozitie lenjerie pentru patut de 120/60

Cel mai greu cand ai copil mic este sa gasesti ce ai nevoie pentru igiena si mediul in care isi petrece primele saptamani si luni din viata sa. Patuturile care sunt pe piata nu au o marime standard, asa ca poti gasi unul mai mare, altul mai mic, altul mai lat. In plus, pe masura ce micutul creste, poti fi nevoit sa schimbi si patutul, si lenjerie veche cumparata e buna de dat altcuiva care are patut mai mic. O dimensiune mai greu de gasit e cea de 120/60. Personal, am cautat destul pana am gasit o lenjerie pentru patut de 120/60 care sa fie si de calitate, si sa fie si rezistenta.

Pe Nichiduta am intrat la recomandarea unei prietene care avea aceeasi problema ca si mine, nu gasea lenjerii potrivite patutului care-l avea. In lenjeria de pat vanduta de Nichiduta si cumparata de mine am gasit incluse o fata de perna cu fermoar cu dimensiuni 40x60, cearsaf pilota cu fermoar, laterale protectoare si bolta de 40 cm. Materialul din care sunt confectionate este bumbacul, antialergic si delicat, numai bun pentru a asigura tot confortul micutului tau. Laterala din bumbac e ideala mai ales noaptea, cand micutul se poate lovi de marginile patutului in timpul miscarilor involuntare din somn, toata lenjeria din set se spala usor si se intretine fara prea mare efort. Plapuma care e inclusa in unele seturi e din vatelina moale, antisufocare si termoizolatoare, la fel de buna e si pernuta mai joasa si burduful pentru spatele copilului.

Toate piesele din seturile clasice, fara plapuma si pernute se pot calca fara probleme si trebuie spalate la 30 de grade, fara inalbitori. Printre avantajele achizitionarii acestei lenjerii se numara si rezistenta mai mare la contaminare cu praf sau acarieni si duritatea fibrelor, care ii permit rezistenta in timpul spalarii la masina.

No comments:

Post a Comment