Inchiriaza o autoutilitara si castiga timp si bani

Nu stii ce sa mai faci si cu ce lemne sa mai ridici marfa din hala sau mobila din casa sau birou? Baietii destepti ti-au golit buzunarele si te-au lasat balta cand te asteptai mai putin? Fii pe pace, nu esti singur, au mai patit-o si altii. Ca sa nu mai te chinui sa inventezi si sa gasesti oameni de incredere care te lasa ochii-n soare si mobila, marfa in strada, gandeste-te si la o firma de inchirieri autoutilitara bucuresti cand vrei sa pornesti cu mutarea.

Fiecare autoutilitara de la transportsigur.ro este dotata cu accesorii pentru protectia si asigurarea bunurilor pe toata durata transportului, este curata si intretinuta, avand lift pe spate si liza electrica. Gabaritul de 3.5 tone te asigura ca tot ce ai de transportat va incapea in masini si camioane, organizarea fiind garantata de echipa cu experienta formata din oameni instruiti si cu simtul raspunderii. Liftul din spatele masinilor de la inchirieri autoutilitara bucuresti e foarte folositor atunci cand ai de incarcat obiecte fragile sau voluminoase. In plus, nu se vor lovi obiectele si nici nu vor exista accidente in timpul manipularii. La inchirieri autoutilitara bucuresti vei putea folosi masinile pentru ce operatiuni doresti pe toata perioada contractuala, fara taxe in plus si la tarife foarte mici. Ele sunt verificate, corespund standardelor de transport marfa si mobila si sunt sigure. Pentru ca sunt micute, autoutilitarele inchiriate se pot strecura cu usurinta prin capitala supraaglomerata si nu au restrictii asa cum se intampla cu marea majoritate a camioanelor.

Persoanele fizice sau juridice pot inchiria autoutilitare telefonic sau trimitand un e-mail si se pot bucura de tarife personalizate, unice, indiferent de distantele parcurse sau de cantitatea de marfa sau mobila de transportat. Parcul auto dotat cu masini testate si soferi cu experienta, profesionalismul si rapiditatea onorarii comenzilor recomanda transportsigur.ro drept cea mai serioasa firma de transport mobila si marfa din Bucuresti.

No comments:

Post a Comment