Modele de unghii false pentru toamna-iarna 2014

Manichiura trebuie sa fie nu doar ingrijita, ci si la moda. Fiecare sezon aduce cu sine modele de unghii false pe care orice doamna ar fi incantata sa le poarte. Ca si in cazul articolelor vestimentare, si in ceea ce priveste manichiura exista tendinte de urmat. Fie ca este vorba de unghii cu gel sau unghii false cu acryl, tendintele trebuie respectate.

Calitatea este primul pas catre o manichiura in tendinte. De aceea, trebuie sa mizezi pe calitate cand apelezi la produse pentru unghii false. Mergi intr-un salon de manichiura-pedichiura pentru gel unghii false profesional sau pentru acryl rezistent si de cea mai buna calitate.

Iata tendintele in materie de unghii false in sezonul toamna-iarna 2014:

Odata cu revenirea sezonului rece, revin si culorile specifice acestuia, si, in special, toamnei: maro, ruginiu, caramiziu, rosu inchis sau galben inchis. Asadar, renunta la unghiile false cu gel color in nuante neon – acestea au prins foarte bine in vara 2014 si, cu siguranta, vor reveni si in vara 2015.

Combina mai multe nuante de rosu pentru unghii perfecte si la moda. Poarta unghii false care imbina trei nuante diferite de rosu: rosu clasic, burgundy sau grena.

Daca iti place verdele, te poti bucura de el pe durata intregului sezon rece. In ceea ce priveste manichiura, combina, cu incredere, mai multe nuante de verde si nu uita de verdele smarald.

Credeai ca animal print-ul este doar pentru haine? Te-ai inselat! Manichiura animal print este perfecta pentru acest sezon toamna-iarna si absolut recomandata tuturor doamnelor care doresc o manichiura aparte pentru un eveniment deosebit din viata lor.

Picturile pe unghii si modelele de tipsuri stiletto sunt si ele la moda, in aceasta toamna. Lasa-ti imaginatia sa zburde in materie de picturi si bucura-te de o manichiura stiletto costruita dupa bunul plac.

Daca vrei sa ramai la un look natural, tendintele in materie de manichiura iti recomanda albul. Unghiile false in nuante de alb iti vor aduce un plus de eleganta si te vor ajuta sa obtii un look 100% feminin.

Nu uita ca o manichiura ingrijita este intotdeauna la moda. Si unghiile false necesita ingrijire pentru a te bucura de ele mai mult timp, intr-o stare impecabila.

No comments:

Post a Comment