Arata cine esti cu ceasurile Diesel originale barbatesti

Alegerea unui ceas bun e o misiune grea. Detaliile foarte multe de care trebuie sa tii cont si pretentiile fiecaruia, diversitatea de modele ingreuneaza si mai mult alegerea. O marca ce v-ar putea scoate din dilema este Diesel. Cu o vechime considerabila pe piata articolelor vestimentare si accesoriilor, Diesel, o companie italiana care produce imbracaminte pentru tineri a dat lovitura si pe piata ceasurilor. In scurt timp, brandul a cucerit atat doamnele, cat si domnii cu modele de Ceasuri Diesel originale dinamice, elegante, casual, potrivite pentru orice tinuta si care se pot asorta in cele mai neasteptate feluri cu articolele vestimentare preferate.

In Romania, marca Diesel si ceasurile sale pot fi admirate si achizitionate si de pe secundar.ro, magazinul online numar 1 in categoria comerciantilor de bijuterii, accesorii si ceasuri. Pentru barbati, secundar.ro pune la dispozitie doua modele de Ceasuri Diesel originale, reduse in aceasta perioada cu 13%. Ambele functioneaza pe baza de Quartz, deci sunt foarte precise, au afisaj analog cu data, secunde, minute, zi din calendar, au bratara din piele si carcasa din otel inoxidabil si rezista la apa, pana la 10ATM. Geamurile lor sunt din cristal mineral, au limbile cu insertii luminescente si o cromatica placuta, usor de asortat cu tinuta dvs. Cat priveste doamnele, acestea pot alege din oferta vasta de modele de la alte firme precum Alfex, Boccia, Breil sau Casio, unele sunt cu afisaj analog, altele sunt cu afisaj digital, cromatica respecta feminitatea tipica lor, iar designul este unul potrivit gusturilor feminine.

Ceasuri Diesel originale pentru femei momentan nu exista in oferta secundar.ro. Pentru orice comanda se ofera garantie de 24 de luni, aceasta putandu-se face atat online, cat si la telefon. Livrarea se face in 24-48 de ore prin curierat rapid, returul se accepta, in 30 de zile de la primirea pachetului, iar toate produsele sunt originale, distribuite cu manual si ambalaje originale. Pentru cine doreste, livrarea e posibila si prin Posta Romana, dar coletul ajunge in 3-5 zile lucratoare.

No comments:

Post a Comment