Cele mai simpatice invitatii de botez le gasiti doar la Happy Cards

Copilul fiecarui cuplu este unic, asa cum trebuie sa fie si fiecare dintre invitatii de botez. Parintii se gandesc mereu la bebelusul lor si incearca sa-i ofere cea mai buna petrecere de botez cu putinta, originala, dar in acelasi timp haioasa. Daca este sa cautam un punct comun al invitatii de botez acela ar fi sursa de inspiratie. Toate invitatiile pentru botez sunt inspirate din lumea copilariei, sunt simple, asa cum e si copilasul, atragatoare, frumoase.

Zambetul de pe chipul bebelusului se rasfrange si in designul haios al invitatii de botez de la happycards.ro, cel mai bun magazin online cu invitatii si acceori de botez. Din cele peste 100 de modele cu siguranta veti gasi unul care sa se potriveasca personalitatii copilului dvs., pentru ca, nu-i asa, o invitatie trebuie sa reflecte in primul rand modul de a fi al tanarului membru al familiei. Puteti sa cumparati, de pilda, o invitatie colorata si foarte draguta cu Minie Mouse, Mickey sau ursuletul Winnie, cu printese, cu Mica Sirena, cu Alba ca Zapada sau cu toata gasca de nastrusnici ai lui Disney-Pluto, Mickey, Minnie, Donald si masinutele din celebrele desene animate. Sau puteti lua o invitatie cu un desen haios si cu poze reale ale bebelusului, cu data din calendar semnalizata corespunzator, ca nici un invitat sa nu uite cand trebuie sa fie prezent atat la biserica, cat si la petrecere. Designul fiecarei invitatii de botez de la happycards.ro este desprins din povestea pe care vrea sa o transmita, cromatica este placuta vederii si se poate schimba la cerere, multe dintre invitatii avand chiar si elemente interactive, care invita persoanele care le primesc sa traga de o ata sau sa deschida o anumita parte pentru a ajunge la textul cu toate datele necesare.

Dupa preluarea comenzilor, livrarea se face in 1-3 zile lucratoare, prin curier rapid. Daca aveti nevoie mai repede de invitatii le puteti avea dupa 24 de ore, la urgenta, contra unei taxe suplimentare. Mai multe modele de invitatii si detalii gasiti pe happycards.ro.

No comments:

Post a Comment