Visul asigurarilor rca ieftine se poate indeplini daca stii la cine sa apelezi

Preturile RCA-urilor le dau mari batai de cap soferilor. Varsta si experienta la volan sunt elemente definitorii ale sumelor pe care le scot din buzunar anual milioane de soferi. Cei tineri se trezesc cu polite RCA si de trei ori mai scumpe, riscurile acoperite nu sunt de cele mai multe ori pe placul lor, iar banii aruncati pe RCA nu au cum sa fie recuperati.

Visul asigurari rca ieftine este pentru multi o himera la care nu pot ajunge nici daca umbla in toate agentiile din oras si discuta cu brokeri de asigurari cu experienta. De ceva timp, Romasig, broker asigurari cu experienta de peste 15 ani pe piata de profil a venit in ajutorul celor care nu au suficienti bani si nu isi permit sa plateasca sume uriase pe politele de asigurare si a pus la punct un calculator online cu baze de date accesibile in timp real, de la cele mai bune 12 societati de asigurare romanesti. Toate preturile afisate sunt deja negociate, brokerii de asigurare sunt obligati sa fie in concurenta pentru a scoate in evidenta cele mai bune oferte de pe piata si a castiga noi clienti. Datele personale si cele din talonul masinii sunt suficiente pentru a gasi asigurari rca ieftine si cu cat mai multe riscuri acoperite. Tot procesul de afisare a ofertelor dureaza mai putin de trei minute, nu implica nicio interventie din partea utilizatorului in afara de datele inscrise in campurile solicitate.

Pentru orice nelamurire echipa de consultanti a Romasig va sta la dispozitie non-stop, oferind consultanta gratuita fie pe calea e-mail-ului, fie telefonic, pe live chat sau in mesageria instant. Numai asa veti avea asigurari rca ieftine livrate direct la adresa dvs. in 24 de ore, gratuit, daca valoarea lor e peste 149 de RON. Pentru Bucuresti si Craiova, livrarea se face in aceeasi zi.

No comments:

Post a Comment