Cum te ajuta silueta si inaltime sa alegi o pereche de cizme femei online potrivita?

Poate te-ai intrebat de multe ori de ce anumite cizme femei online nu iti vin asa cum trebuie, de ce unele modele sunt mai potrivite pentru tine si altele pur si simplu nu au nimic in comun cu piciorul tau. Raspunsul este mai simplu decat ti-ai putea inchipui. Totul tine de inaltime si de silueta. Femeile stiu mai bine ca oricine ca silueta si inaltimea sunt cele mai importante pentru o imagine de vis, asa ca de ce nu ar fi definitorii aceste criterii si pentru incaltaminte.

Doamnele si domnisoarele care sunt mai scunde ar trebui sa poarte cizme cu tocul mai inalt, fara tocuri cui, pentru a se simti cat mai confortabil si a avea o stabilitate mai buna pe timp de iarna. Se pot purta si cizmele cu platforme si toc gros, pentru un plus de stabilitate. In nici un caz daca sunteti mai scunda nu trebuie sa cumparati cizme femei online inalte, deoarece va pot face sa pareti mai mica. Conteaza mult si cromatica, asa ca evita imprimeurile si dungile, preferand in schimb culorile solide, fara catarame. Un truc pentru a fi mai inalta este sa aveti aceeasi culoare la pantaloni si la cizme. Domnisoarele care au picioare scurte, dar subtiri, pot sa poarte fara probleme cizme pana la jumatatea gambei, care dau un plus de volum, si neaparat cu tocuri mai inalte. Din contra, femeile inalte si slabe nu vor avea probleme daca vor purta cizme fara toc, cele de calaret fiind cele mai indicate, la fel si cele cu modele peste genunchi.

Cele cu o silueta triunghi au la indemana cizemele pana la jumatatea gambei, in vreme ce o pereche de cizme pana la genunchi vor veni perfect femeilor cu forme voluptoase, subtiind si alungind silueta. Nu in ultimul rand, cizemele peste genunchi sunt tot pentru femeile inalte si slabe. Asa ca nu ai decat sa te uiti in oglinda si sa alegi modelul potrivit.

No comments:

Post a Comment