Pardesiul – vedeta toamnei

Toamna lui 2013 vine cu o noua vedeta. Daca anii trecuti au avut ca vedeta principala geaca de piele, mai scurta, mai mulata, mai cu tinte, mai clasica… anul acesta este anul pardesiurilor. O investitie inteligenta in stil, un pardesiu bine croit, iti va defini cu siguranta intregul outfit. Designerii si-au spus cu totii cuvantul in ceea ce priveste pardesiul acestei toamne, iar rezultatul a fost unul foarte permisiv. 

Nu conteaza ca sunt mari, cu volum, sau ca urmeaza linia corpului, nu conteaza ca sunt feminine sau urmeaza linia masculina (unul dinte trendurile acestui sezon), si nu conteaza nici daca sunt in culori intense (celebrele culori neon, care raman in tendinte) sau daca merg pe culori pale. Important este sa existe! Afla de pe Mondo Caffe cum - pentru cele mai indraznete dintre noi - se poate opta chiar si pentru un pardesiu fara maneci, asa cum sugereaza colectia Victoriei Beckham, care prin culorile puternice si centurile din talie trec pardesiul in categoria pieselor de seara. Daca optam pentru un model cu linie barbateasca avem de ales intre modelele sport, genul hanorac in culori grunge, cu fermoare, buzunare mari si gluga. Daca optam pentru un model supradimensionat mare grija sa fie un pardesiu feminin, bine croit, care sa nu arate ca un sac, ci sa puncteze silueta cu gratie. La acest model exterm de important este si materialul – cu cat mai fin cu atat mai feminin.

De asemenea, pentru ca anul acesta un trend extrem de important il reprezinta imprimeurile in carouri, un pardesiu de acest gen va salva cu succes chiar si cea mai banala tinuta si te va aduce in prim plan in orice ocazie. Se poarta tartanul, se poarta carourile mari, dar si liniile subtiri care dau nastere unor caroiaje fine. Modelul cel mai apreciat de carouri pentru pardesiurile acestei toamne este cel al casei Celine, care aduce aminte de modelul gentilor din rafie impus in urma cu cativa ani de Louis Vuitton.

No comments:

Post a Comment