Avantajele unui sistem home cinema

Daca te-ai decis sa iti achizitionezi un sistem home cinema este bine sa stii care este configuratia de care ai nevoie, tinand cont atat de mediul de redare al continutului video, cat si de numarul de boxe care iti este necesar. Dvd player-ul se gaseste pe piata la preturi mai accesibile decat blu-ray player-ul. Avantajele aduse de blu-ray player sunt acelea ca prin intermediul sau poti sa vizionezi filme in full-hd, iar calitatea imaginii este foarte buna. De asemenea, sistemul blu-ray citeste si mai multe tipuri de fisiere, asa cum sunt cele mkv sau avi.

Pe piata exista sisteme home cinema de tipul all-in-one si home cinema-uri realizate pe componente. Sistemele home cinema all-in-one contin o cutie cu componente utile sistemului de cinema: dvd player sau blu-ray, sistem de sunet compus din sateliti si subwoofer, amplificator si cabluri. In situatia in care iti doresti un sistem home cinema pe componente ai mai multa libertate de alegere si le poti achizitiona pe fiecare in parte de la producatori diferiti.

Avantajele de a detine un sistem home cinema performant sunt numeroase. Sistemele care au o calitate superioara ar trebui sa iti asigure tot ce ai nevoie, astfel incat sa iti transformi propria locuinta intr-un adevarat cinematograf. Sistemele home cinema pentru locuinta sunt realizate dintr-un minim de boxe de marimi diferite si un amplificator care sa decodeze si sa proceseze semnalul. Ideal este ca sistemul home cinema pe care il achizitionezi sa aiba un numar de cel putin cinci boxe si un subwoofer ce poate emite sunete la frecvente joase. Boxele pot fi montate pe podea, pereti sau mobila. O pozitionare foarte buna a acestor boxe este de o parte sau alta a televizorului, boxa centrala se poate gasi in imediata apropiere a televizorului iar celelalte doua boxe de o parte si alta a comodei sau canapelei pe care stai. In ceea ce priveste subwooferul, acesta se poate afla intre cele doua boxe frontale sau in lateral.

1 comment:

  1. Eu v-as putea recomanda acest sistem home cinema Sistem Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Samsung HT-H5530, Negru. Calitatea e una superioara, fiind la reducere acum. Va las si un link pentru produs chiar aici http://bit.ly/1LMMuYj

    ReplyDelete